Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen az a női test, ami már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen az a női test, ami már nem tudna titeket beindítani?

Figyelt kérdés
Esetleg képet is linkelhettek hasonló testről. Nem a végletekre kell itt gondolni, amitől instant hányingert kapsz, hanem rögtön az első fokozat, amilyennel már nem tudnál lenni, vagy esetleg csak egy gyenge pillanatodban esetleg ittasan.

2021. dec. 27. 15:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%

Minden nő szexi és vonzó aki nem aránytalan és satnya. Az amorf alak leggyakoribb oka szerintem a teljesen mozgásszegény életmód amiben a fiatalon szerzett izmok is elsorvadnak és a végtagok és a test egyéb részletei teljesen más vonalat vesznek fel mint amit kéne. Sokszor erre jön rá a zsír is ami alap nélkül borzalmas eredményt ad. A lapos semmilyen segg, kar, láb vagy a női mellre nem hasonlító tőgyek eléggé lehangolóak tudnak lenni. Ha egy nőnek egy kicsit is van izomzata és nincs aránytalanul elhízva (pl hat számmal nagyobb segg adott testhez) akkor vonzó tud lenni.

Ha reagálsz majd az itteni kommentekre akkor keresek képet is, mert így eléggé elhagyottnak néz ki ez a kérdés.

2022. jan. 6. 08:03
 12/14 A kérdező kommentje:

Reagálni nem nagyon tudok, mivel véleményekre voltam kíváncsi, bár képeket nem nagyon kaptam sajnos.

2022. jan. 6. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:

Ha nincs melle, lapos a segge - ezek nagyon lankasztóan hatnak!

Én a gömbölyű nőket imádom.

2022. jan. 6. 21:53
 14/14 anonim ***** válasza:

Akartam neked képeket keresni de nem tudtam. Akik nem vonzottak azoknak az arca vagy a látható szájhigiéniája nem volt vonzó esetleg 80 évesek voltak és ráncos a testük. Szóval rengeteg képet megnéztem és nem találtam olyant amelyiket szexuálisan ne találtam volna izgatónak a testet tekintve. Szóval azt javasolnám hogy fordítsuk meg a kérdést és te mutass olyan képet amin olyan nő van akit szerinted nem dugnék meg szívesen.

Szerintem ez célravazatőbb lenne. :)

2022. jan. 13. 01:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!