Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mitől kívántok egy csajt? Test vagy inkább arc ?
Ha minden nő egyszerre tenne egy pillantást a testemre, létrejönne a 2. csendes óceán a sok nedvtől. De az arcom is jó, török pacek
24f
4x Testépítő bajnok
Ez képtelenség kedves 2-es az össze. Kontinens elférne a csendes óceánon.
Kicsit beképzelt vagy.
Inkább a test.
26F 24centis dákó, állati mell, váll izmok. Arcomat meg mintha angyalok faragták volna. :)
Az én tapasztalataim szerint a többségnek a test fontosabb. Egy csúnyább arcú, de jó testű csajra simán rámennek. Míg ha valaki mondjuk duci, hiába aranyos az arca, nem sokaknak fog kelleni.
Ez van. A férfiak elég undorítóak. Tisztelet a kevés kivételnek.
inkább a test.
de ettől még az arc egy fontos szűrő, elvégre a hétköznapokban egymás arcával sokkal többször van dolgunk, oda beszélek, oda adjuk a puszi, csókok többségét, stb.
de szexuálisan beindítani kevésbé az arc, inkább a test.
Lehet kinevettek, de én mindíg találok egy nőn/nőben, legalább egy dolgot, ami nagyon felizgat és kívánom.
Legutobb csak egy alkalmas dolog volt, előre megbeszéltük. Neki a szája volt az, ami felizgatott. Plusz, tipikusan ilyen "szexuális" meg erős kisugárzása volt. Szóval, nekem elég változó. Van, hogy egy testrésze, van, hogy egy tulajdonsága, van, hogy az arca, van hogy a teste..meg van amikor minden egybe :D 24f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!