Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen az a női test, ami már nem tudna titeket beindítani?
Figyelt kérdés
Esetleg képet is linkelhettek hasonló testről. Nem a végletekre kell itt gondolni, amitől instant hányingert kapsz, hanem rögtön az első fokozat, amilyennel már nem tudnál lenni, vagy esetleg csak egy gyenge pillanatodban esetleg ittasan.2021. dec. 27. 15:32
1/14 anonim válasza:
Amikor vonzó babaarca van viszont a teste dundi. Nálam ez az első fokozat.
2/14 anonim válasza:
Nagyon kövér. Kb olyan réteg zsír van rajta mint a Michelin babán. Nagy toka meg ilyen logós zsírmell
4/14 anonim válasza:
Én magasra rakom a mércét, mert én is toppon vagyok. Aki átlagos azzal már nem nagyon, csak a fullos nőkkel, ilyen ez ha az embernek jó a stille
5/14 anonim válasza:
A molett illetve aránytalan nők nem jönnek be.
Szeretem ha én vagyok a nagyobb.
Illetve ezek a sport és egészségmániás bigék srm az eseteim. Elhiszem hogy ő élvezi de nekem ciki lenne kockahasat simogatni.
Legyen normális nőies
6/14 anonim válasza:
Ilyen Varga Irénke féle igénytelenül kövér, semmi forma, lógó tőgyek, stb.
7/14 anonim válasza:
Nekem a legátlagosabb csajok teste is szép tud lenni, ahogy a vékony akinek a csípőcsontja is kinn van, ahogy a nqgy fenék vag, nagy mell is. Nem az alkata vagy az idomai amik erotikusak. Hanem a kisugárzása. Ha úgy néz, ha úgy mozog. Persze minden alkatban vannak csúnya nők is, de ha nem a szélsőségeket nézzük akkor akkor nem küslő számít.
8/14 anonim válasza:
Alma alkat, nagy, hordó has, kis mellek,lapos segg, nagy toka, ritkuló haj, hiányos fogsor, ha ezek így együtt vannak egy nőnél azt nehéz lenne megkívánnom. Nálam a lógós mell nem gond, még inkább izgató is, a molettség sem probléma ha arányosan oszlik el a súly.
9/14 Dzsoki válasza:
Csatlakozom a 8-hoz.Bár,idő kérdése,hogy nem lennék kívánatossal,akkor bizony a fentebb leírt nőt is magamévá tenném.
10/14 anonim válasza:
A kismellű vézna csajok szexuálisan hidegen hagynak, ezért nem is repülők rájuk.
De legalább őszinte vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!