Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy heteró lehet annyira rászorult hogy pénzért orálisan elégit ki más pasit?
Figyelt kérdés
Ismerös szerez pénzt így de állítja hogy heteró…2021. dec. 27. 14:56
11/30 A kérdező kommentje:
Nem igazi heteró akkor ha ingyen…
2021. dec. 27. 23:46
12/30 anonim válasza:
Még mindig jobb lehet, mint napi 8 órát szopni a munkahelyen éhbérért.
13/30 anonim válasza:
Drogfüggő pl. igen. Az bármit megtesz a pénzért, szexualitástól függetlenül
14/30 Dzsoki válasza:
Egy heteró férfi is bekaphatja egy másik heteró farkát,ha elvesztettek valamilyen fogadást.Nem leszopva csak jelzésszerűen.Egyik sem fogja élvezni,mert heterók.Aki pénzért,több férfit is,orálisan kielégít,az még nagy,nagy jóindulattal is csak bi.Semmilyen szín alatt,nem heteró.
15/30 anonim válasza:
Aki pénzt akar ebből csinálni, menjen ki Belgiumba, a parkolók tele vannak belga homoszexuálisokkal, akik igen szép pénzt, 100 eurót is megadnak úgy, hogy passzívak, szexuális szolgáltatást elvárva a jelentkezőtő. A román kamionosok ismert pénz szerzési lehetősége.
16/30 anonim válasza:
Én nem vagyok igazán rászoruló de mondjuk 1 millió Ft-ért simán belemennék, ha az illető ápolt és normális. Full hetero vagyok amúgy. De el tudok vonatkoztatni ettől, és tudom azt csinálni, mint amit a lányok szoktak nekem. Az jó kérdés h a másik félnek ez mennyire lenne kielégítő, hiszen biztos nem tudnám megjátszani teljes mértékben, hogy élvezem a dolgot.
18/30 anonim válasza:
Igen belemennek.
Lenne az a penz
19/30 anonim válasza:
Most is rá vagyok szorulva, de nekem úgyse fizetne senki.
20/30 anonim válasza:
Én csinálnám, ha ápolt de úgyse fizetne senki annyit, amennyiért vállalnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!