Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek ha tudom, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha tudom, hogy kellek neki, de elvan a langyos barátságunkkal? Tegyem féltékennyé?

Figyelt kérdés
Pasik! Mi a tuti módszer, hogy kiugrasszam a nyulat? Nem szex, komoly kapcsolatról lenne szó. Akarva akaratlanul elárulta már magát nem egyszer, hogy "szeret" de mivel így is ott vagyok neki, nem veszi sietősre. Nekem meg most már ez nem elég, válaszút elé állítanám.
2021. dec. 27. 08:58
 1/10 A kérdező kommentje:
A párkapcsolatok-ba akartam írni a kérdést, bocsi.
2021. dec. 27. 08:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Semmi értelme a féltékenységi teszteknek.

Konkrétan és egyenesen kérdezz rá, hogy mégis mit akar.

Ha hezitál vagy kitér a válasz elől, akkor nem akar téged. Ennyire egyszerű.

2021. dec. 27. 09:01
 3/10 A kérdező kommentje:

Egyes, ha nekem így direktben odaállnál és erőltetnéd a válaszadásomat tuti elszaladnék, mégha kedvelnélek akkor is.

Indirekt módszer kell ide.

2021. dec. 27. 09:06
 4/10 anonim ***** válasza:
A barátságot a kapcsolattól nagyjából a szex választja el. Nem egyértelmű, de úgy sejtem, te nő vagy. Én meg nem nagyon ismerek olyan pasit, aki lemondana a szexről. Tehát ha tényleg szeret, kívánna is, és tenne lépéseket. Ha ennyire elvan a szex nélkül, akkor szerintem nem kíván. Nem vagyok benne biztos, hogy jól értelmezed a jeleit
2021. dec. 27. 09:10
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor játssz macska-egér játékot. Te tudod...
2021. dec. 27. 09:12
 6/10 A kérdező kommentje:
4. Kíván, mondta már milyen jó csaj vagyok, de azt is indirekt módon. Épp arról beszéltünk, hogy egyedül vagyok (ez még nagyon a barátságunk kezdetén történt) és hogy milyen vonzó lehetek a pasik szemében és hogy meglepte, hogy nincss senkim.
2021. dec. 27. 09:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Meg persze sok más elszólalása van, egyszer mondta viccként, hogy ebben a próbafülkében szexelhetnénk akkora. (Épp ruhát próbáltam, ő kint várt a az elhúzónál. Vele vásároltam épp és véleményezte a ruhát.
2021. dec. 27. 09:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Aki felismeri magát, hogy utálja a direkt módszereket az tanácsoljon már valamit.
2021. dec. 27. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Azzal akarod megszerezni, hogy azt mutatod más érdekel?

Ne játszmázz, mert pont azért nem tudja, hogy hányadán álltok. Ő dobja a labdákat, neked egyszer kellene egyenesnek lenned és azt mondani benne vagy.

Igen a szexben, hogy végre tovább lépjetek a barátságon.

2021. dec. 27. 10:54
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem fekszem le vele addig amíg nem mondja, hogy járunk. Akkor azt hinné, hogy bármikor megdughat, és más csajt is.
2021. dec. 27. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!