Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Voltatok már valaha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Voltatok már valaha prostival?

Figyelt kérdés
Utcai és lakásos is számít, azonban az nem ha olyas valakinek fizetetek a szexért aki amúgy csak akkor és ott ment bele ilyesmi, előtte meg soha…

2021. dec. 26. 15:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%
Voltam. Néha felnézek ilyen oldalakra és ha látok egy nagyon szép, fiatal leányzót, akkor azt meg kell kapjam.
2021. dec. 26. 17:46
 22/29 anonim ***** válasza:
34%

21

Virágot ki ne hagyd Szombathelyen (időnként Zalaegerszeg)

2021. dec. 26. 17:51
 23/29 anonim ***** válasza:
9%
Szánalmas ha fizetned kell érte.😂
2021. dec. 26. 17:54
 24/29 anonim ***** válasza:
71%

A 15-ös versenyző kioktat olyanokról amiről csak hallomásból tud valamit...

Az egész hozzáállása, véleményalkotása egy felkapaszkodott senki stílusára hasonlít!

Ha neki undorító, az az ő dolga.

De ha nekem nem az, akkor mi alapján ítélkezik?

Miért alkot véleményt olyn dolgokról, ami nem esik az érdeklődési körébe, nincs semmilyen személyes tapasztalata - ezért nem lehet hiteles a véleménye sem, viszont rendkívül sértő is tud lenni!

Ha Jézusnak nem volt snassz egy prostit támogatnia, akkor nekem sem az!

2021. dec. 26. 18:23
 25/29 anonim ***** válasza:
71%
Voltam 67-szer.
2021. dec. 26. 18:36
 26/29 anonim ***** válasza:
88%

Nem tudom, hogy mennyire ismered a prostik világát, de én taxis koromban 3 évig egy madam mellett dolgoztam.

Két lakásban dolgozott neki nagyon sok lány, én pedig hordtam őket azokhoz az ugyfelekhez, akik házhoz hívták a lányokat. Nagyon jómódú emberekhez mentünk az esetek többségében, nagyon szép ingatlanokba, jó környékre. A vendégek között rengeteg diplomás, tanult ember volt. Családos, jólszituált emberek. Nem egy ismert ember. Színész, híradós, újságíró, stb.

Ha mindenkinek, aki k*rvázik, a homlkára lenne írva, szerintem leesne az állad.

2021. dec. 26. 23:58
 27/29 anonim ***** válasza:
11%
Én voltam de még fizetni se kellet érte akkor az semleges?
2021. dec. 29. 22:40
 28/29 Dzsoki ***** válasza:
100%
A könnyebb válasz,igen,több alkalommal is.A többi.értelmezésre szorul!Aki előtte még soha sem szexelt pénzért,miért velem kezdené?amennyiben,mégis velem kezdte,akkor utána folytatta?Tehát,én indítottam el a pályán?Ilyenről,nem tudok.Kérdező!Nő vagy aki prosti akar lenni,de kell egy bemelegítő társ?
2021. dec. 29. 23:54
 29/29 anonim ***** válasza:
65%
Nem
2021. dec. 30. 00:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!