Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Voltatok már valaha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Voltatok már valaha prostival?

Figyelt kérdés
Utcai és lakásos is számít, azonban az nem ha olyas valakinek fizetetek a szexért aki amúgy csak akkor és ott ment bele ilyesmi, előtte meg soha…

2021. dec. 26. 15:21
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
10%
Sz itteni gyk-s palik nagyrésze volt. A valóságban nincs ennyi szánalmas igénytelen lúzer:)
2021. dec. 26. 16:03
 12/29 anonim ***** válasza:
86%
11. Akkor miért van ilyen sok prosti?
2021. dec. 26. 16:06
 13/29 anonim ***** válasza:
27%

Én csak azt nem értem, miért kell lepontozni csak mert azt mondom hogy nem voltam, és nem is akarok prostival lenni, mert undorítónak találom.

Mi nem tetszik ezen a kijelentésen, nincs jogom eldönteni talán?

2021. dec. 26. 16:16
 14/29 anonim ***** válasza:
86%
#11 a 12-es jól mondja. szerinted miből él az a sok prosti, ha nem jár sok pasi hozájuk
2021. dec. 26. 16:17
 15/29 anonim ***** válasza:
23%

Jó igaz, rosszul fogalmaztam. Ahol egy normális ember megfordul, ott kevés pasi prostizik. Persze rengeteg alja putris cigány meg építőmunkás fogatlan panelproli stb van, azok sokan járnak. Na de én pl ezekkel szinte soha nem találkozom, teljesen más körökben mozognak.

Láttam én már egyszer hogy egy prostin kik mennek át. Mind a fent említett kategória volt. Egy olyan pali nem volt köztük (olyan 30-40ből), akik átlagos normálisabb pasik. Csak ilyen 8általánost végzett igazi buta igénytelen parasztok.

Szóval igen, a valóságban is sokan járnak, de a legtöbbjük nagyon alja körökből van, akivel amúgy sose találkozol, egyszerűen azért, mert jobb munkád van, normális környezetben nőttél fel, normális iskolába jártál stb.

A másik réteg meg a nagyon gazdagok. Köztük is sokan prostiznak. De ők nyilván egy kisebb szelet és teljesen más kaliberű csajokra is mennek.

2021. dec. 26. 16:25
 16/29 A kérdező kommentje:

#15.

És ezt Te honnan tudod?

Mikor és hol láttad a prosti vendégeit?

Illetve ez nem hinném, hogy reprezentatív minta, hiszen 1 prosti vendégeit láttad csak.

Lehet azért mentek hozzá züllött alakok, mert maga is az volt… És az se biztos, hogy ezt feltétlenül képes vagy objektíven felmérni.

Én relatíve iskolázott vagyok, ápolt is és mégis voltam már prostinál.

2021. dec. 26. 16:48
 17/29 anonim ***** válasza:
66%

15-ös nagyon szakinak képzeli magát, de szerintem max valami kamionos lehet aki látott parkolókban prostikat

itt nem ilyenekről van most szó hanem lakáson fogadó igényes nőkről

2021. dec. 26. 17:09
 18/29 anonim ***** válasza:
13%

16: mert szerinted ez a gyk s kis felmérésed reprezentatív?:DDD nagyon iskolázott lehetsz ha ezt hiszed.

17: egyik prosti se igényes:D mármint akik itt az átlagnak megfizethetőek. Az ilyen sugarbaby néven futó prostik más kategória, nekik lehet évekig csak 1-2 pasi van. Az ilyen lakásos prostik (gondolom rosszlányok kategória), nem igényesek. Persze kinek mi az igényesség ugye:)

A 15 ös válaszomban nem utcai prostiról beszéltem. Az aztàn tényleg a legalja szokott lenni. Ott màr minden mindegy. Akiről én beszéltem egy átlag még nem is ronda fiatalabb rosszlányokos csaj volt.

2021. dec. 26. 17:14
 19/29 anonim ***** válasza:
33%
sugárbébi dolog a legnagyobb lehúzás a műfajban ami csak létezhet
2021. dec. 26. 17:17
 20/29 anonim ***** válasza:
71%

2 eset ugrik most be.

De igazából nem mondanám annak egyiket se.

Az egyik mondjuk eleve csak erotikus masszírozást hirdetett, de aztán belement, hogy a masszázs árát meghatszorozva meg is dugjam.

A másik meg konkrétan szexet hirdetett pénzért, de mint kiderült a lakás bérleti díját szexelte csak össze, amúgy esze ágában nem állt idegenekkel dugni. Csak ugye fizetni kellett valamiből, munkája meg nem volt, és esti iskolába járt 21 évesen, mert a szülei meghaltak és egyedül maradt…

2021. dec. 26. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!