Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek néhány generáció múlva mekkora lesz az átlagos pénisz?
kedves kérdező, nem úgy tűnnek a beírásaid, mintha túlzottan kérdeznél, sokkalta inkább ténymegállapítasz, és várod, hogy mindenki bólogasson.
nem akarlak kiábrándítani, de hosszú, vastag farka valakinek nem véletlenül lesz, és főleg nem azért, mert "fejlődik az evolúció", hanem a férfias gének egyik kézzelfogható (haha) ismérve, a nagy farok.
s mivel ezek a férfias gének gyakorlatilag kihalófélben lettek mára, így a természet kompenzál, pl. magassággal. ezért van az, hogy lassan már az általános iskolások is 185 centire nőnek. de ez önmagában kb. akkora kvalitás, mintha ford mustangos matricát ragasztanál egy trabant szélvédőjére. szarból várat, tudod.
van még egy hasonló dolog, ami pedig a nőkből tűnt el teljesen, mégpedig a hatodik érzékük, ami pontosan arra volt jó anno, hogy ne mindig a legszerencsétlenebb impotenciákba fussanak bele.
elnézve a 21. századi nők nőiességét, biztos kézzel választanák a 2 méter magas, cingárpöcsű, zselézett hajú travit, mintsem egy markáns férfit, úgyhogy ne aggódj semmi miatt.
nem tudom, hogy feltűnt-e, hogy az egész bolygó buzul el éppen, és a férfiak 90 százaléka másfél órákat ücsörög a fodrászatban, ahol a kis szakállkájukat is szögmérővel aprítják, meg még a kukijukra is kukiápolót kennek, stb.
#20: "18 tól 30 ig, kb évente 0.5 centit"
Hogy mennyit? Nekem kb. ugyanakkora a farkam mint 18 évesen (nem tudom, nem méregetem, de nem látszik nagy különbség). Pedig ezek szerint 2,5 centivel nagyobbnak kéne lennie.
23/F
Mindegy, hogy mekkora lesz, mert a nők szexuális igénye már most is a béka popsija alatt van, persze van azért kivétel is.
Lehet, hogy pár év múlva már a férfiakra sem lesz szükség.
A társkereső paletta 90%-a férfi, a 10 %-a nő.
Már most is iszonyatosan nagy a férfi többlet, és ezért csak a legszebb legsármosabb, legizmosabb férfiak kelnek el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!