Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a barátság exrákkal barátomnak hogy megismertem egy férfit? Feladjam bizonytalanért?
Figyelt kérdés
Több éve vagyunk ilyen baráti kapcsolatban, segítjük egymást ha kell, sokszor találkozunk is (nem feltétlen szex miatt) csak úgy, jó szándékú ember. Kicsit már kötődöm hozzá, sajnálom valahol, de szükségem van arra, aki lelkiekben is támogat. Megismertem valakit aki nagyon érdeklődő, erre vágytam. De ha belemegyek, akkor a korábbi barátságom talan teljesen megszűnik. Nagyon sajnálnám, másrészt nehéz, mert nem tudom, hogy ez az új tuti jó kapcsolat lenne-e. Két szék közül meg földre nem szeretnék ugyebár...2021. dec. 26. 09:11
11/11 anonim válasza:
Úristen de szánalmas vagy. Ha ennyire kötődsz a szexhaverodhoz, hogy egy normális pasi miatt se akarod kioffolni, akkor maradj szingli és dugjatok.
Ha valóban normális kapcsolatot akarnál, gondolkodás nélkül dobnád a haverod.
Gusztustalan a gondolkodásod, ne bánts meg egy normálisan közeledő férfit azzal, hogy a randitok után máshoz mész át hogy megbasszon.
Gondolom persze fordítva neked nem lenne elfogadható, ha a pasi akivel randizol másokat dug. Az bezzeg zavarna mi?
Ilyen hányadék embereknek mint te, nem való párkapcsolat.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!