Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy mondjam el a barátság...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el a barátság exrákkal barátomnak hogy megismertem egy férfit? Feladjam bizonytalanért?

Figyelt kérdés
Több éve vagyunk ilyen baráti kapcsolatban, segítjük egymást ha kell, sokszor találkozunk is (nem feltétlen szex miatt) csak úgy, jó szándékú ember. Kicsit már kötődöm hozzá, sajnálom valahol, de szükségem van arra, aki lelkiekben is támogat. Megismertem valakit aki nagyon érdeklődő, erre vágytam. De ha belemegyek, akkor a korábbi barátságom talan teljesen megszűnik. Nagyon sajnálnám, másrészt nehéz, mert nem tudom, hogy ez az új tuti jó kapcsolat lenne-e. Két szék közül meg földre nem szeretnék ugyebár...
2021. dec. 26. 09:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Egy ideig amíg nem biztos a kapcsolat lehetsz mindkettővel.
2021. dec. 26. 09:17
 2/11 Noren1989 ***** válasza:
100%
Fordított helyzetben mit éreznél tisztességesnek?
2021. dec. 26. 09:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha én lennék a most megismert férfi és tudnám, hogy van egy haverod, akivel szexkapcsolatod is van, akkor nem szeretnék tovább ismerkedni veled.

Ha a régi haverod lennék és tudnám, hogy ismerkedsz valakivel, akkor többet nem akarnék lefeküdni veled.

2021. dec. 26. 10:10
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Voltam ilyen kapcsolatban, es azt kell mondjam hosszu tavon megalkuvas es lelekolo. Nem vagysz igazi kapcsolatra, megelni a szeretetet es nem valami potlekot? Aki gyava ahhoz, hogy szeressen, az nem lesz boldog. Egyebkent ugy van ahogy gondolod, egy valodi kapcsolathoz fel kell adni a langyos vizet, es a ket szek koze is eshetsz. Ilyen az elet. Kockazat nelkul nincs siker. 42F
2021. dec. 26. 10:17
 5/11 A kérdező kommentje:
3. Köszönöm a válaszod. Megtudhatom miért ítéled el a baráság extrákat?
2021. dec. 26. 10:47
 6/11 anonim ***** válasza:

3-as vagyok.

Nem ítélem el, csak azt, hogyha van egy ilyen kapcsolatod és nem hagyod abba amikor mi komolyabb kapcsolat reményében ismerkedünk. Akkor én is max. barátság extrákkal kapcsolatot tudnék elképzelni veled.

2021. dec. 26. 10:59
 7/11 A kérdező kommentje:
És ha a régi haverom lennél akkor miért nem akarnál szexelni velem? Féltékeny lennél hogy idegen férfi farkal? Hisz nem is vagyok a tiéd. Mi ennek a magyarázata?
2021. dec. 26. 11:09
 8/11 anonim ***** válasza:
Azt meg azért nem, mert fordított esetben nekem megalázó lenne, ha van egy komoly barátnőm, aki közben időnként lefekszik a haverjával. Ezért én nem lennék ebben senkinek a parnere. Voltam már és nem jó, tanultam belőle. Mármint én voltam egy kapcsolatban élő nő szexhaverja, amikor még felelőtlen hülyegyerek voltam.
2021. dec. 26. 11:50
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem neked van a komoly, hanem ha te lennél a haverdugó. Azt kérdem.
2021. dec. 26. 13:34
 10/11 anonim ***** válasza:

Az voltam. Ezt írtam a 8-as válaszomban:

"Mármint én voltam egy kapcsolatban élő nő szexhaverja, amikor még felelőtlen hülyegyerek voltam."

2021. dec. 26. 13:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!