Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Idovel meg lehet szokni ha kicsi a baratotok penisze?
A kerdesem nem provokacio. Ismerkedek valakivel, kezdek belezugni. Eddig egyszer tortent meg a dolog, kicsit be is voltam csiccsentve, úgyhogy kb semmit nem ereztem belole, szlval nagy a baj. Mint mondtam kedvelem, szóval meg adni akarok eselyt a dolgoknak meg hatha tok jozanul tobbet erzek. Nem en vagyok a legszukebb lany a vilagon, tudom magamrol, de nem is a vastagsaga a gond, hanem a hosszusag. Sajnos vagy nem sajnos eddig mindig 17-20 centi kozotti partnereim voltak es pont a legutobbi a 20 centis ugyhogy bitang nagy a kontraszt az o kb 12-13 centijevel. Amugy viszonylag nyitott,tudom, hogy benne lenne pl szexjatekokban, de gondolom nem esne jol neki, ha mindig az o szerszamanal nagyobb dildoval is meg kellene dugnia, megbantani vagy elvenni az onbizalmat nem szeretnem.
Szoval lanyok, ti meg tudtatok szokni hogy a parotoknak az atlagnal kisebb a penisze? El fog mulni idovel a hianyerzet?
Én a 11-12cm- emmel úgy megszoktam döngetni a csajomat, h ihaj. Pedig ő előttem nagyobbakhoz szokott.
Mégis én kellek. És tudod miért?
Mert velem kiélheti azokat a vágyait, amiket másokkal eddig nem tudott.
Igen, a dominencia, az, hogy tudom h mit akarok es hogyan. H elveszem, ami jar.
Es imadja. :)
Na itt az update:
Tegnap is együtt toltottuk az estet, nem tudom, hogy mi tortent egy darab sort ittam csak es teljesen a fejembe szallt, szóval megint nem teljesen jozan volt a dolog.
2 pozban csinaltuk, az ehyik a kedvencem de ez itt teljesen off, szinte semmit nem ereztem. Lovagloban viszont meglepoen jo volt, abban talan ugy el tudnek menni. Viszont miutan o elment nem elegitett ki, nem ks oralozott, ami eleg nagy minusz pont meg ugye igy azt sem tudom meg, hogy mennyire ugyes. Osszessegeben 4/10-re ertekelnem a kozos produkcionkat ami meg ugye eleg keves. Holnap is atjon, meg majd az utan is at fog,addig adok meg a dolognak eselyt, de ha tovabbra sem megy sot meg elelvezni sem elvezek, akkor kuka sajnos. Kar, mert amugy meg aranyos es joravalo sracnak tunik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!