Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha kicsi a farkam ne is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kicsi a farkam ne is csajozzak?

Figyelt kérdés

Sajnos csak 12,5 cm hosszú és 3.7 cm vastag. Amikor ernyedt állapotban van csak ilyen max 4 cm. Nagyon szégyellem ez miatt nem is merek ismerkedni pedig szeretek recskázni és kívánom a nőket.

F/29

2021. dec. 25. 17:58
 1/10 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem ne csajozz, de nem a farkad mérete miatt.
2021. dec. 25. 17:59
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg valamivel átlag alatt van, bár nem sokkal. Ha a farkad nem kielégítő, tanulj egyéb technikákat; erotikus masszázs, ujjazás, orál.
2021. dec. 25. 18:06
 3/10 anonim ***** válasza:
31%
Nekem 12 cm és volt már 5 barátnőm. De szerintem túl kicsi ne csajozz inkább.
2021. dec. 25. 18:14
 4/10 Dzsoki ***** válasza:
100%
Amennyiben,szöveggel már eljutottál az ágyig,nem lehet gond.Jó,szájjal,kézzel elő kell készíteni a nőt!Esetleg,kezdjél,fizetősnél.Ott,nem érdekes a méret.Utána elhiszed,hogy más nőnél sem számít,ha ügyes vagy.
2021. dec. 25. 18:18
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
A farkad is kicsi meg az agytérfogatod is.Nem ajánlott a csajozás.
2021. dec. 25. 18:21
 6/10 anonim ***** válasza:
82%
Hallod:D az amúgy nem olyan kicsi. Nekem volt ilyen párom és teljesen jó volt.
2021. dec. 25. 18:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A középső ujjam csak 8 centi, lehet vele orgazmust okozni egy nőnek.

Ezen felül a farkad lehet, hogy az átlag alatt van, de ha keményen áll akkor kitudod elégíteni a nőt.

A méret csak esztétika, nyilván lesz olyan nő akinek az számit, hogy nagy legyen, de tudsz találni olyat akinek nem az.

A lényeg, hogy álljon akkor tudod használni is és nem lesz gond, ha eljutsz az ágyig akkor már ugyis szexelsz és aztán már ugyis mindegy mi lesz, majd jön másik ha pont neki nem leszel jó.

2021. dec. 25. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Vannak akik szeretik, nekem kisebb..
2021. dec. 27. 17:19
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Simán csajozz! Nem mindenki szereti ha a méhszáját döfködik. De van aki igen. Nem vagyunk egyformák.
2021. dec. 28. 11:43
 10/10 anonim ***** válasza:

Elsőnek adok igazat.

Lehet nem ugyan onnan indulsz de ha ezt a hozzáálást képviseled nincs értelme nagyon belemenned

2021. dec. 29. 02:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!