Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyúrós srácok többségének kicsi a farka és azért
gyúr?
Ez hülyeség. Láttam néhány gyúrós srác farkát és nem mondanám kicsinek.
2021. dec. 25. 10:24
2/11 A kérdező kommentje:
Mekkora volt? Állva láttad?
Hát én inkább azt látom, hogy mivel nőnek a gyúrástól lesz kicsi mert betöltődik izommal vagy hússal. Aztán az takarja. De tény hogy nekem bejönnek a gyúrósak és a többség átlag vagy kis mérettel van. Pontosabban 16 cm feletti gyúróssal nem voltam. A 16 meg átlag. De voltam nagyoon kisfarkúval ami olyan illúzió romboló volt. Sokkal rosszabb, hogy 2 tulajdonság viszont tipik.
1. Vagy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nehezen megy el.
2. Vagy kb 2 perc és már elsült.
2021. dec. 25. 10:37
Én csak kicsiket láttam eddig. És ami még gázabb mint amit az előző írt, hogy amint lekerül a gatya, már nem is olyan magabiztos egóbajnok egyik se. Nyilván mert akkor már nem elég a duma meg a bicepsz, hanem teljesíteni is kell(ene). Szóval gáz mindenhogy, akikkel dolgom volt azok kompenzáltak a gyúrással, de fejben ez nem úgy működik. Sőt megfelelő szellemi képességek hiányában sehogy sem működik. Ma már nem állok össze gyúróssal akkor se ha amúgy tetszik.
24L
2021. dec. 25. 10:55
2021. dec. 25. 12:01
4-es! A kick-boxolók jobban bejönnek?
2021. dec. 25. 12:28
Igazából mindenki kompenzál valamit valamivel.
2021. dec. 25. 13:18
Szerintem ezek a dolgok mind összefüggnek. Sokan tényleg azért kezdenek el gyúrni, mert ezáltal szeretnének férfiasabbnak tűnni, és ezzel szeretnék valamilyen hiányosságukat vagy egyéb, férfiatlannak számító tulajdonságukat kompenzálni. Például a magasság hiányát, azaz az alacsonyságot, vagy a kis péniszméretet. Viszont az is tény, hogy ha kigyúrod nagyon magad, akkor az alapból pici kukac arányaiban még kisebbnek fog tűnni. Úgyhogy a dolog tényleg csak egy darabig működik általában, ebben az esetben konkrétan addig, amíg nem kell levenni a gatyát. :) A másik amúgy szerintem az, hogy ha valaki nem természetes módon, naturálban csinálja, hanem mindenféle szereket használ a gyúráshoz, azok a potenciának biztosan nem tesznek jót. De lehet, még a péniszméretnek sem, és csak még jobban összemegy tőle. :)
2021. dec. 25. 15:50
Arányokról hallottatok? Sokszor a nagy test miatt tűnik kicsinek nekik. :) Voltam kigyúrtabb pasival, nem volt neki kicsi, átlagos. Beképzelt sem volt.
2021. dec. 25. 17:30
Lehet,de az állagos vagy nagyobb is rosszabbul vagy sehogy sem működik. Egy edzőteremben,idő kérdése és megkínálnak,akár nem legális szerrel.Az izmod,nagyobb lesz,de a vágy,meg a tudás,kisebb lesz.Még a legálistól is.
2021. dec. 25. 18:24
További kérdések: