Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Engedélyt akart adni a feleség...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engedélyt akart adni a feleségem arra hogy másokkal szexeljek. Én ugyan elutasítottam több okból is.. Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés
Az 1ik az az hogy félek hogy a kapcsolatunkban kárt okozna, a másik az az hogy nem tudom hogy egyáltalán hogy is tudnék a szemébe nézni. A 3. Ok pedig félek hogy tesztel. Bár nem valószínű.. ő fél hogy a szexuális viszonyunk lesz a vége a kapcsolatunknak, mert az én libidóm erőteljes az övé meg változó, ráadásul mind a ketten biszexek vagyunk és a vágyaink húznak minden irányba, főleg az én oldalamról. Már 2 hónapja nem szexelünk mert őt megoperálták és ezzel akar kiengesztelni.

2021. dec. 25. 14:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásaitokat, nem szexelek senkivel csak vele ha felépül, nem tudnám megbántani, meg önmagammal sem tudnék így együtt élni. Csak kérdezek mert igazándiból ez az első komoly kapcsolatom és az első házasságom is és remélem az utolsó is egyben. Kis zöldfülű vagyok én még ☺️
2021. dec. 25. 14:43
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jól döntesz, hogy elutasítod, és nem szexelsz mással, neked is rossz lenne utána meg neki is. Jobbulást a feleségednek és kellemes ünnepeket, jobb új évet mint az idei, kitartás!
2021. dec. 25. 21:28
 13/13 Senior Séf ***** válasza:
9-es okfejtése hibátlan. Vagy nőből van vagy ismeri a női lélek mozgatórugóit. Akármelyik áll is fenn, remek választ adott. Minden elismerésem neki!
2021. dec. 26. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!