Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engedélyt akart adni a feleségem arra hogy másokkal szexeljek. Én ugyan elutasítottam több okból is.. Mit gondoltok erről?
Kedves tőle a dolog, ha tényleg átgondolta! és nem csak a kétségbeesettség szól belőle.
Mondjuk szerintem az hogy műtötték, nem szabadna hogy oka legyen ennek, mert egy betegség teljesen más, mintha csak szimplán ne lenne kedve 2 hónapja. Gondolom te se neheztelsz rá emiatt a 2 hónap miatt. Mármint ez a minimum, hogy ezt elviseli az egészséges fél. Tudod: jóban rosszban egészségben betegségben. Sokan azt hiszik, hogy ha betegség miatt nehézségek adódnak, azt kompenzálniuk kell vagy akkor nem várhatják el a megértést és támogatást, csak akkor ha minden szuper. Szóval nekem fura ez az időzítés na.
Mindenesetre te érzed mi lenne jó neked, a párodnak és a kapcsolatnak. Beszéljétek meg ezt mélyebben. Pl fura hogy nem tudod hogy csak tesztelne vagy komoly? Azt írtad ő fél hogy a libidókülönbség problémát okoz. Te erre mit válaszoltál? Te mit gondolsz erről? Kicsit úgy tűnik nekem, hogy nem beszéltétek át a dolgokat teljesen őszintén. Ez viszont elengedhetetlen ahhoz, hogy megtaláljátok a megoldást.
Én csak azt tudom, hogy a nyitott kapcsolat nagyon nagyon kevés embernél működik. Nagyon magas intelligencia szint kell hozzá és magas szintű önismeret. Mindez mindkét fél részéről. Ez baromi ritka. Minden más esetben előbb v utóbb sírás és válás lesz a vége.
N
Jézusom most látom mennyi gyökér írt előttem.
Kérdező: remélem egyértelmű, hogy nem itt kéne ezt kérdezgetned, de ha mégis, akkor se vegyél komolyan minden választ. Sok itt az elmeroggyant.
Ha igazi FERFI vagy akinek szamit a felesege akkor szepen megvarod amig meggyogyul.
A feleseged nem azert ajanlotta fel mert o ezt igazabol akarja. Hanem mert a sajat erzeseit vagyatit hatterbe tette miattad. De hidd el h hiaba az engedely ez nem az igazi. Mert nem szivbol adta hanem kenyszer hatasa alatt.
Te meg ha elsz vele akkor tenylegesen megfogod bantani!
Egyetértek a 9essel. Ha tényleg csak a jelenlegi betegsége miatt mondta, akkor az enm őszinte. Csak fél.
Te meg ha csak amiatt mert beteg, elmennél mással dugni, hát pályázhatnák az év legundorítóbb és önzőbb férje címre.
Ha te tényleg elgondolkodtál ezen vagy el fogod fogadni, akkor ott már azt is megkérdezném, hogy szereted-e egyáltalán a párodat.
Ha csak sose lenne kedve szexhez az más lenne, de itt egy betegségről van szó. Ott nincs helye ilyen dolgoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!