Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, szeretitek a metéltet?
Figyelt kérdés
Nincsen semmi egészségügyi problémám, szimplán esztétikai okokból gondolkozok a körülmetélésen.
Sok nő gondolom azért “ódzkodik” tőle mert nyilván szokatlan, meg lehet tapasztalat sincs, közben lehet tetszene nekik.
Mit gondoltok??
A válaszotok mögé írjátok oda, hány évesek vagytok.
2021. dec. 24. 07:02
11/20 anonim válasza:
Az egyik nőm is zsibbasztott a metélés dologgal néha. Mondtam neki, hogy
1. a cerkának semmi baja,
2. nem vagyok zsidó.
12/20 anonim válasza:
Szerintem ha nem szükséges a beavatkozás, akkor teljesen felesleges, jobb a szex fitymával.
N
15/20 anonim válasza:
Nekem tetszik a körülmetélt, de ha nincs eü problémája a pasinak, semmi szükség rá. Szex közben SEMMI különbség.
16/20 anonim válasza:
Engem gyerek koromban metéltek körül. Szóval a szexet már így tanultam meg. Nem volt csajom, akivel ha odáig jutottunk ne lett volna egy jó kis szex. Ezzel együtt metélés mániás még nem volt.
F/39
17/20 anonim válasza:
Nem volt még szerencsére panasz rá.
18/20 anonim válasza:
Én 28 évesen estem át a műtéten. Most 43 vagyok, több nővel volt "dolgom" azóta. Soha senkinek nem volt problémája azzal, hogy hiányzik a fitymám. Sőt a feleségem kifejezetten erotikusabbnak találja.
19/20 anonim válasza:
Nekem kettő fitymám van, és mindenki szereti.
20/20 anonim válasza:
Nekem sajnos metélt van, volt nem is egy olyan nő, akinek nem tetszett, de elfogadta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!