Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szeretitek a kisfarkú férfiakat?
éppen tegnap beszéltem párommal (már 10+ éve együtt), hogy mi lenne egy alternatíva a DicPicnek, mert felhozta, hogy annál undorítóbb dolog nincs, a lányok nem szeretik és ha én olyat küldtem volna neki, akkor már nem lennénk együtt. Szóval hosszú beszélgetés volt és röviden összefoglalva: tök mindegy mekkora a farka a pasinak, 2 dolog számít:
1: ha szereted, akkor a farkát is szereted ahogy van
2: nem számít a tökéletes farok, ha nem tudja használni. Ha Tinderen választania kell 3 pasiból, aki ugyanannyira tetszik neki, de az egyiknek tökéletes, másiknak átlagos, harmadiknak mini farka van, akkor elsőnek az átlagost választaná mindenképpen, mert a tapasztalata, hogy aki tökéletesnek hiszi magát, az általában sz@r az ágyban, mert azt hiszi bőven elég, hogy ott fekszik (ez igaz a túl szép lányokra is, ők sokszor "darab faként" fekszenek szex alatt)
3: ha a kisfarkú az egyetlen aki képes eljuttatni a csúcsra, mert nagyon ügyesen használja a kezét/száját/nyelvét és a farkát, akkor őt fogja választani, kérdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!