Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk/Férfiak, ti milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Férfiak, ti milyen testalkatot részesítetek előnyben, melyiket találjátok vonzónak?

Figyelt kérdés

Én pl eléggé telt vagyok, van rajtam felesleg.Viszont borzasztóan szerencsés vagyok, mert jó alakom van, a derekam körmérete majdnem 40 centivel kisebb mint a vállam és a csípőm,és arcra is egy szép lány vagyok (nem öndicsérés miatt írom ezt).És eléggé sok pali akar tőlem valamit, mégis sok embertől azt hallom, hogy a férfiaknak a vékony nők kellenek.Főleg szintén teltebb barátnőimtől.

Tudom hogy van akinek az arc, a belső az sokkal fontosabb (ezzel egyet is értek), de ezektől most tekintsünk el, arra lennék kíváncsi, hogy szimplán “szerencsés vagyok”, hogy ilyen férfiakat fogok ki, vagy tényleg jobban preferálják a férfiak már a telt nőket.

18/L

2021. dec. 23. 08:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
A jó nőség nem az alkatban merül ki, hanem sok minden másban is: szép arc, ápolt bőr, na és persze személyiség. Ezek így együtt meghatározók, önmagában a karcsúság nem tesz valakit jó nővé. Mint ahogy egy teltebb nő is lehet iszonyatosan jó nő.
2021. dec. 23. 08:59
 2/15 anonim ***** válasza:
81%
Telt nő vagyok. Sok férfi megnéz. Ez önbizalmat ad. Szerintem sok férfi szereti a telt nőket.
2021. dec. 23. 09:07
 3/15 A kérdező kommentje:

Kérlek, nézd meg az utolsó bekezdésemet :)

2021. dec. 23. 09:13
 4/15 anonim ***** válasza:
75%

"Viszont borzasztóan szerencsés vagyok, mert jó alakom van, a derekam körmérete majdnem 40 centivel kisebb mint a vállam és a csípőm,és arcra is egy szép lány vagyok (nem öndicsérés miatt írom ezt)."

Kurwa jól nézhetsz ki, ez az igazi nőies alkat, bàrmikor elcserélném rá a sajátom...

Nézd meg, pl amerikai rapperek videóklipjeit, ilyen csajok vannak benne, vagy a Kardashian-testvéreket akàr...

Wish, Aliexpress ruhamodellek nagyrésze is ilyen.

"És eléggé sok pali akar tőlem valamit, mégis sok embertől azt hallom, hogy a férfiaknak a vékony nők kellenek.Főleg szintén teltebb barátnőimtől."

Ők valószínűleg kevésbé szerencsések, nem ilyen a felépítésük.

2021. dec. 23. 09:18
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Mindig is a nőies nőket kedveltem!
2021. dec. 23. 09:24
 6/15 A kérdező kommentje:

#4 igen, tény hogy karadshianék is ilyenek, de ők picit más téma, nagy részük full műanyag, és attól még vékony a karuk, lapos hasuk van stb velem ellentétben.Rajtam mindenhol van felesleg, kar hát has, és sajna a seggem sem olyan jo kerek mint az övék 😂 bár néha úgy érzem, hogy akiket mutatnak, azok már túl vannak tolva, az egészséges határt átlépték

[link]

Pl most rájuk gondolok, ha eltűnne a szilikon, eléggé kis vékony lányok lennének.

2021. dec. 23. 09:27
 7/15 anonim ***** válasza:
72%
Sokan nem szeretik a telt nőket, de a nagyon vékonyakat sem. A telt nő az magyarul dagi a férfiak a formás nőket szeretik és az nem egyenlő a telt "dagi" nőkkel
2021. dec. 23. 09:51
 8/15 A kérdező kommentje:
Egy dagi nő is lehet ugyan úgy formás, mint ahogyan egy vékony nő is.
2021. dec. 23. 09:53
 9/15 anonim ***** válasza:
Ah ti nők... a telt nők vékony combokért, a vékony nők meg nagyobb mellekért sírnak 😂 Ízlések kérdése, de egy nőiesen telt (=/= széthízott) igencsak csinos, vonzó tud lenni - látod a férfiak reakcióin. A kisugárzás, vidám, nyitott természet legalább 2-3 pontot tud dobni az összképen. Sokkal szívesebben ismerkednek a férfiak egy nyitott, vidám nővel mint egy csinos jégcsappal.
2021. dec. 23. 10:12
 10/15 anonim ***** válasza:
mind vékony, mind telt nőknél az arányok, a formák számítanak!
2021. dec. 23. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!