Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak, ti milyen testalkatot részesítetek előnyben, melyiket találjátok vonzónak?
Én pl eléggé telt vagyok, van rajtam felesleg.Viszont borzasztóan szerencsés vagyok, mert jó alakom van, a derekam körmérete majdnem 40 centivel kisebb mint a vállam és a csípőm,és arcra is egy szép lány vagyok (nem öndicsérés miatt írom ezt).És eléggé sok pali akar tőlem valamit, mégis sok embertől azt hallom, hogy a férfiaknak a vékony nők kellenek.Főleg szintén teltebb barátnőimtől.
Tudom hogy van akinek az arc, a belső az sokkal fontosabb (ezzel egyet is értek), de ezektől most tekintsünk el, arra lennék kíváncsi, hogy szimplán “szerencsés vagyok”, hogy ilyen férfiakat fogok ki, vagy tényleg jobban preferálják a férfiak már a telt nőket.
18/L
Kérlek, nézd meg az utolsó bekezdésemet :)
"Viszont borzasztóan szerencsés vagyok, mert jó alakom van, a derekam körmérete majdnem 40 centivel kisebb mint a vállam és a csípőm,és arcra is egy szép lány vagyok (nem öndicsérés miatt írom ezt)."
Kurwa jól nézhetsz ki, ez az igazi nőies alkat, bàrmikor elcserélném rá a sajátom...
Nézd meg, pl amerikai rapperek videóklipjeit, ilyen csajok vannak benne, vagy a Kardashian-testvéreket akàr...
Wish, Aliexpress ruhamodellek nagyrésze is ilyen.
"És eléggé sok pali akar tőlem valamit, mégis sok embertől azt hallom, hogy a férfiaknak a vékony nők kellenek.Főleg szintén teltebb barátnőimtől."
Ők valószínűleg kevésbé szerencsések, nem ilyen a felépítésük.
#4 igen, tény hogy karadshianék is ilyenek, de ők picit más téma, nagy részük full műanyag, és attól még vékony a karuk, lapos hasuk van stb velem ellentétben.Rajtam mindenhol van felesleg, kar hát has, és sajna a seggem sem olyan jo kerek mint az övék 😂 bár néha úgy érzem, hogy akiket mutatnak, azok már túl vannak tolva, az egészséges határt átlépték
Pl most rájuk gondolok, ha eltűnne a szilikon, eléggé kis vékony lányok lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!