Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok titeket mennyire zavarna ha az adott partneretek a kézimunkát részesítené előnyben és nem az orált?
Figyelt kérdés
Zavarna titeket, hogy ha az adott pasitok jobban élvezné ha csak simán kiveritek neki ahelyett, hogy a szátokat használnátok?2021. jan. 16. 09:02
5/10 anonim válasza:
Természetesen azt tenném, ami neki jó.
De sajnálnám, mert mindig nagyon kívánom, hogy a számba vehessem a páromat.
6/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem zavarna. Azt csinálnám, ami neki a jobb.
7/10 anonim válasza:
Nekem furcsa lenne. Szeretek orálozni, nézni a reakcióit.
A kézimunkám inkább csak kiegészítő. Mindig csak arra használom, hogy elindítsam a játékot, nem, hogy befejezzem.
9/10 anonim válasza:
Fura, hogy sok lány van, aki inkább csak kiverné. Nekem pont ilyen lány tetszene.
10/10 anonim válasza:
Nekem is tetszene olyan lány, aki csak kiverni akarja :) Írhatna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!