Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mikor mentél prostihoz, vittél neki ajándékot?
Figyelt kérdés
Én személy szerint soha nem viszek! Csak kíváncsi vagyok arra, hogy más se visz.2021. dec. 22. 20:35
11/11 Dzsoki válasza:
Nem.Virágot még családban sem viszek,mert ismerettségi körömben,tiltva van.Nem akarnak a virág halálában akarnak részt venni.Ajándékot a családban,akkor is eseménykor viszek.Névnap,születésnap.Valóban,a benzinkutasnak meg a szerelőnek is vihetnénk.Amennyiben,alkalmazottakról beszélünk.Csakhogy,miért okoznánk gondot nekik? Mindkettőnknek kellemetlen várni arra,hogy a felettese engedélyezze az ajándék elfogadását.A felettesnek is kellemetlen,mert az egyik kap.a másik nem.Sok,jövőbeni probléma forrása lehet.Általában.A 3-as esetében,hogy nem olyan ruhában fogadja,ami neki is tetszik vagy játékszert,ami a nőnél nincs,vigyen.Nekem mindegyik jó úgy,ahogy fogad.Ez vélhetően,a jövőben is így lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!