Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mikor mentél prostihoz, vittél neki ajándékot?
Figyelt kérdés
Én személy szerint soha nem viszek! Csak kíváncsi vagyok arra, hogy más se visz.2021. dec. 22. 20:35
2/11 anonim válasza:
A hölgyek “rózsaszálakat” (tízezreseket) várnak ajándékba. Szakmai oldalon (beszamolok.hu-n) is vendégek és hirdetők is az ajándék és rózsaszál szavakat gyakran használják…
3/11 anonim válasza:
Igen. Kettőhöz járok állandóan. A milfnek egy szál virág és bonbon, vagy csoki. A tini csajszimnak szintén, viszont neki már vettem szexi rucit ami rajtavolt az együttlét alatt, és játékszert, amit használtunk is.
4/11 anonim válasza:
Az előre meghatározott tisztelet díjjukon felül természetesen.
3as vogyok
6/11 anonim válasza:
Igen
egy csokor virág, 5-6 szál rózsa vagy bonbon vagy mindkettő
7/11 anonim válasza:
Nem járok ilyen helyekre.
Nem értem hogy miért visztek akármit is!?
Pénzeteket adjátok egy szolgáltatásért, miért kell vinni virágot és bon bon-t?
Ne haragudjatok érte, de ti hülyék vagytok.
A parotok meg semmit nem kap tőletek, legfeljebb utcai füvet.
8/11 Gábor19... válasza:
Igen, egy tábla milka csokit.
9/11 anonim válasza:
Ennyi erővel a benzinkutasnak meg az autószerelőnek is vihetnétek bonbont meg virágot. Semmi különbség. Ez egy szolgáltatás, csak valszeg a lelketeknek jobban esik, így emberibbnek érzitek az egészet.
10/11 anonim válasza:
En szoktam kapni virágot, csokit. Es sokkal oda adobb es kedvesebb vagyok azokkal a vendégekkel.
Hidd el megéri az a kis ajándék
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!