Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy szép tapasztalt lány nem fog lenézi egy szűz fiút?
Nem is értem hogy jövök be neki, mert nagyon szép lány. De én még sajnos szűz vagyok, félek hogy lenéz ha szexre kerül a sor.
Ő 22 én 24 éves vagyok.
Évek óta ismertük egymást de eddig mindig voltak barátai, most viszont esélyét kaptam :)
Számolj rá, hogy csak arra kaptál esélyt nála, hogy lelkizz vele.
Hiába érez rendes srácnak, férfiként töketlennek tarthat. Meg az is lehetsz...
(Az lesz férfias, aki fiatalon napi 2-3 órát intenzíven mozog, pl. versenyszerűen sportol. Ettől úgy tombolnak a hormonok, hogy muszáj hajtani a csajokat, kezdetben a rosszabbakat sem kihagyni. Majd egyre jobbaknak is kívánatos leszel.)
Tudnád kezelni elegánsan azt, ha szórakozóhelyre lemennétek ismerkedés időszakában, ott meg egy vagány srác el kezdeni fűzni a csajt, úgy hogy az számára sem lenne tolakodó?
Gondolom max. a csajnak makognál valamit... Vagány srác meg ilyenkor barátságosan megveregetné a srác hátát és mosolyogva mondaná neki, hogy "Hé pajtás, szúrnád a csajom?".
#4 Az hogyha valaki szűz, az még nem azt jelenti, hogy töketlen is. Meg amúgy ha normális a csaj, nem megy bele abba, hogy fűzzék, ha van pasija.
Amúgy meg kérdező, ismétlem, ha normális a csaj, akkor nem hogy nem fog lenézni, még segíteni is fog és legalább beavat. Persze annak is megvan a szépsége, mikor mindketten először szexeltek, de az is jó, ha a párod tapasztalt, mert akkor segíteni fog, hogy érdemes csinálnod. A lényeg, hogy semmiképp nem ciki, vagy ilyesmi, valahol neked is el kell kezdeni és inkább egy baromi jó estét töltsetek el ketten valakinél, minthogy egy gyors gumi nélküli menet legyen egy wc-ben, amire másnap csak az emlékeztet, hogy viszket odalenn és másnapos vagy.
Ha így állsz hozzá, valószínűleg gáz is lesz.
Inkább légy magabiztos, rámenős, aztán hamarosan már elmodhatod magadról, hogy tényleg tapasztalt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!