Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan érett nők akik a fiatal pasikra buknak?
persze, hogy vannak. többel is volt szexkapcsolatom 20-on évesen.
32/F
Az en parom 52 eves, en 29 vagyok es 3 eve egyutt vagyunk. 1 ev utan osszekoltoztunk, azota elettarsak vagyunk, minden jol mukodik a hetkoznapok is meg a szex is.
29f
Minden előfordulhat, mindenre van példa.
Kinek mi az esete, kinek mi a zsánere. Teljesen mindegy, mindenki megtalálja.
Sokszor egészen nagy szélsőségek is vannak, egy a lényeg. Ne másoknak, és ne a rokonságnak akarjunk megfelelni, hanem saját magunknak.
Van egy ismerösöm, 26 éves férfi, egy 82 éves asszonykával él együtt most már 2 éve.
Kézen fogva járnak az utcán, csókolóznak a piacon, meg minden egyébb.
Nem akar senkinek megfelelni, csak saját magának, és teljesen igaza van.
Ő azt mondja, hogy így vannak teljes mértékben kielégítve a vágyai.
A korabeli lányok után, mindig hiány érzete volt.
A fiatalok jönnek be nekem is, én 44 vagyok.
Volt mar 20 évvel fiatalabbal kapcsolatom de ez inkább baráti szexkapcsolat.😁😊😇
Az akinél működik hogy komollyá is váljon vagy egyedülálló vagy válófélben van..
Olyan jó ezeket a pozitív hozzászólásokat olvasni. Főleg azt, hogy vannak olyan fiatal férfiak is, akik nem csak szex reményében keresnek idősebb nőt, hanem kapcsolatra is.
Én a huszonévestől a saját korosztályomig keresgélek . Én 47 vagyok, bár közel sem nézek ki annyinak, nem tudom, ez mennyire hátrány, de ez van.
Utóbbi egy-két évben is úgy jártam, hogy új közösségben a huszon éves fiúk elkezdtek rámhajtani, aztán mikor megtudták, hány éves vagyok, visszább vettek, egyből nem voltam érdekes...
Kiderült, hogy azt hitték, egy korosztály vagyunk.
Ilyenkor nem is tudom, sírjak-e vagy nevessek.
Minden esetre sajnos nem könnyű manapság a társkeresés.
Nem hogy nem könnyű. Mégha csak ennyi lenne.
A baj az, hogy itt nem áll meg a dolog, szerintem nagyon nagyon nehéz.
Sajnos. Már már majdnem hogy lehetetlen, így 50 körül.
Nőknek is, de nekünk férfiaknak kicsit talán nehezebb.
19.
Ezért nem kelnek el a korodbeli férfiak. 😃😄😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!