Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vannak olyan érett nők akik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan érett nők akik a fiatal pasikra buknak?

Figyelt kérdés
21F vagyok, és nekem a 30-50 korosztályban lévő nők jönnek be. Pontosabban egy 31 éves, egy 38 és egy 48 éves nőről van szó. Léteznek olyan nők akiknek a fiatal pasik a vágya? Lehet ilyenből kapcsolat is vagy csak szex?

2021. dec. 22. 06:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

persze, hogy vannak. többel is volt szexkapcsolatom 20-on évesen.

32/F

2021. dec. 22. 15:51
 12/26 anonim ***** válasza:
91%

Az en parom 52 eves, en 29 vagyok es 3 eve egyutt vagyunk. 1 ev utan osszekoltoztunk, azota elettarsak vagyunk, minden jol mukodik a hetkoznapok is meg a szex is.

29f

2021. dec. 22. 22:57
 13/26 anonim ***** válasza:
74%

Minden előfordulhat, mindenre van példa.

Kinek mi az esete, kinek mi a zsánere. Teljesen mindegy, mindenki megtalálja.

Sokszor egészen nagy szélsőségek is vannak, egy a lényeg. Ne másoknak, és ne a rokonságnak akarjunk megfelelni, hanem saját magunknak.

Van egy ismerösöm, 26 éves férfi, egy 82 éves asszonykával él együtt most már 2 éve.

Kézen fogva járnak az utcán, csókolóznak a piacon, meg minden egyébb.

Nem akar senkinek megfelelni, csak saját magának, és teljesen igaza van.

Ő azt mondja, hogy így vannak teljes mértékben kielégítve a vágyai.

A korabeli lányok után, mindig hiány érzete volt.

2021. dec. 23. 10:54
 14/26 anonim ***** válasza:
92%

A fiatalok jönnek be nekem is, én 44 vagyok.

Volt mar 20 évvel fiatalabbal kapcsolatom de ez inkább baráti szexkapcsolat.😁😊😇

Az akinél működik hogy komollyá is váljon vagy egyedülálló vagy válófélben van..

2022. jan. 6. 21:11
 15/26 anonim válasza:
84%
Ugyan így vagyok örülök is, hogy más is vann ebben a cipőben.. 21 éves vagyok tavaly 33 éves a nő akibe már több mint fél éve bele vagyok bolondulva a személyisége a gondolkodása, felfogasa, kinézete minden téren nekem fullos Egy baj van h férje és gyereke van és nem is úgy tűnik h rossz a házasság és most én hogy hozzak fel bármit is szerintem kikacagna de nagyon szar érzés h tudom ő kell és nem lehet.. na meg a korkülönbség szóval sehogy sem jön össze a dolog
2022. jan. 7. 00:27
 16/26 anonim ***** válasza:
91%

Olyan jó ezeket a pozitív hozzászólásokat olvasni. Főleg azt, hogy vannak olyan fiatal férfiak is, akik nem csak szex reményében keresnek idősebb nőt, hanem kapcsolatra is.

Én a huszonévestől a saját korosztályomig keresgélek . Én 47 vagyok, bár közel sem nézek ki annyinak, nem tudom, ez mennyire hátrány, de ez van.

Utóbbi egy-két évben is úgy jártam, hogy új közösségben a huszon éves fiúk elkezdtek rámhajtani, aztán mikor megtudták, hány éves vagyok, visszább vettek, egyből nem voltam érdekes...

Kiderült, hogy azt hitték, egy korosztály vagyunk.

Ilyenkor nem is tudom, sírjak-e vagy nevessek.

Minden esetre sajnos nem könnyű manapság a társkeresés.

2022. jan. 22. 17:57
 17/26 anonim ***** válasza:
86%

Nem hogy nem könnyű. Mégha csak ennyi lenne.

A baj az, hogy itt nem áll meg a dolog, szerintem nagyon nagyon nehéz.

Sajnos. Már már majdnem hogy lehetetlen, így 50 körül.

Nőknek is, de nekünk férfiaknak kicsit talán nehezebb.

2022. jan. 22. 19:05
 18/26 anonim ***** válasza:
91%
Én 22 éves pasi vagyok, ősszel volt egy 41 éves szeretőm. Van, akinek bejön ez, de 99 százalék, hogy csak szex. Bár sajna az sem gyakori. Engem is titkolt egyébként.
2022. jan. 23. 09:39
 19/26 anonim ***** válasza:
91%

Nekem bejönnek.

47/n

2022. jan. 23. 21:23
 20/26 anonim ***** válasza:
86%

19.

Ezért nem kelnek el a korodbeli férfiak. 😃😄😁

2022. jan. 23. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!