Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan érett nők (35-40), akik buknak a fiatalabb pasikra? (20-25)
25 éves férfiként mondom, hogy igen, vannak. :) Persze nem mindegyik. Van, amelyik előadja a "kisfiú", meg a "nem akarlak örökbefogadni", stb hülyeséget és játssza az agyát, mint ha akkora bölcsesség szorult volna belé. Az lényegtelen, hogy szőrös állat vagyok, szakállat hordok és általában komolyabb vagyok sok harmincas pasasnál és min. 30-nak szoktak nézni. :)
De van egy bizonyos típus, aki bukik ránk szexuálisan nagyon, mert egy 40-es vagy idősebb pasas ritkán tudja ugyan azt nyújtani. Ezt nem én találtam ki, egy 45 éves nő mondta.
Itt persze szexről van szó! Egy komoly kapcsolatot összehozni és összeegyeztetni sokkal nehezebb. Pl hogy mutatnád be a baráti körödnek? És Ő az övének? Fura helyzet lenne...
25/F
Igen, én is szexre gondoltam. Kapcsolatot semmiképpen.
Az a helyzet, hogy egy éve lefeküdtem egy 32 éves anyukával. Akkor 22 voltam. Azóta betegesen vonzódom az idősebbekhez, bár itt csak 10 év korkülönbség volt.
Nem tudom mitől van, de egy kicsit fura érzés, mivel olyan, mintha anyakomplexusom lenne. Ha van egyáltalán ilyen. :D Na mindegy, egy kicsit elkanyarodtam más irányba. :)
Sok ilyen nő van..
Egyik ismerősöm baràtnője is 20 èvvel idősebb nàla..
Az exem(24)meg egy 39 èves nővel kavar..aki fèrjnèl van,de ez most mellèkes.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!