Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, ha egy férfinek csak fizikai ingerlékenyebbek esetén áll fel?
Figyelt kérdés
Ha együtt vagyunk, kizárólag ez vált ki erekciót. Ez a kezdetektől fogva így van nála a kapcsolatunkban. A korábbi partnereim közül ilyennel nem találkoztam még. Ennek ellenére magamat hibáztatom.2021. dec. 21. 21:50
1/10 anonim válasza:
“fizikai ingerlékenyebbek esetén”?
Lemodelleznéd, hogy ez mit jelent?
2/10 anonim válasza:
Lehet elírtad,szerintem javítsd ki!
3/10 anonim válasza:
Úgy érted nem áll attól, hogy meglát, csak a simire?
Ez normális, annyira nem vagy jó nő.
4/10 anonim válasza:
Miért lennél te a hibás? Miért lenne ez akár kinek is a hibája. Ő ilyen, és kész. Ha ez neked probléma, akkor keress inkább mást,mert hosszú távon ő is csak sérülni fog
5/10 A kérdező kommentje:
“Fizikai ingerlésre”
Átírta az autocorrect
2021. dec. 21. 22:08
6/10 anonim válasza:
Igen, nekem is így áll fel rendesen. Talán gond?
7/10 anonim válasza:
Lehet előtted sokat verte és hozzászokott a bohóc, hogy csak akkor áll ha pofozzák :D
8/10 anonim válasza:
Semmilyen hiba nincs benned, a pasidnak csak kell egy kis fizikai inger is hogy álljon. Ezzel nincs gond. Gond akkor van ha egyáltalán nem áll, vagy hamar eldurran. Feláll neki, ki tud elégíteni? Na látod, akkor nincs gond, egészségetekre :)
9/10 anonim válasza:
Rendszeres szexuális élet mellett ez normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!