Mit tegyek? Az online oktatás miatt sokkal ingerlékenyebb vagyok. (Részletesen lent)
Két kérdésem is lenne: A nap nagyrészében egyedül vagyok a laptop előtt. Ez már önmagában is elég nyomasztó... A sok házi és beadandó mellett alig van szabad időm. Sokszor érzem, hogy - ugyan a dolgozatok nagy részét ki lehet puskázni -, sokkal jobban le vagyok terhelve, mintha rendesen járnánk iskolába. Néha ez teljesen elszomorít és már előre görcsölök, hogy mi lesz a következő órán. (Nem a dolgozattól vagy a feleléstől - 4,7-es tanuló vagyok, szóval ezzel nincs gondom)
KÉRDÉS 1: Mit tanácsoltok? Mitől érzem ezt a furca idegességet és hogyan tudnék rajta segíteni?
Igaz sok házit kapunk és igyekszem jól teljesíteni, de vannak dolgok, amiket nem szívesen tanulok, mert úgy érzem, hogy soha a büdös életben nem fogom hasznát venni (pl. szerves kémia - építésznek készülök) Szeretnék valahogy változtatni, hogy nagyobb legyen a motivációm, de nem tudom, hogyan kezdjek neki.
KÉRDÉS 2: Hogyan motiváljam magam? (És itt nem a közhelyes általános dolgokra gondolok, mint pl. ,,A cél lebegjen a szemed előtt..." stb.)
Válaszokat előre is köszi!
17 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!