A kérdező szavazást indított:
aprilis
majus
vizsgaidoszak mar jelenleti
majd csak osszel
osszel se
36 szavazat
2/4 anonim válasza:
Nem követem a jelenlegi legfrissebb vírussal kapcsolatos híreket, de több helyről úgy hallottam random kis beszélgetésekből, hogy most inkább szigorítani akarnak mint enyhíteni.
Nem hiszem, hogy az egyetemek kinyitása prioritás lenne. Jóval több dolog megtörténik még előtte.
Plusz ha 1 hónap mulva megnyílnak az egyetemek, nem kötelezhetik a távol lakó diákokat a napi több órás bejárásra vagy éppen hogy találjanak gyorsan lakhatást.
Szóval nem realisztikus.
Talán a vizsgaidőszak lesz jelenlétiben.
3/4 anonim válasza:
Egyetemi dolgozóként mondom (bár ez nem hivatalos) hogy mi a szeptemberre készülünk. Jó esetben..
4/4 anonim válasza:
Ősszel szerintem, most megint emelkednek a számok. Én úgy gondolom, hogy az oktatási intézmények közül ez lesz az utolsó, amit kinyitnak. Nagy hallgatótömeg érintkezik és gyakran vannak külföldi hallgatók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!