Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok nagyrésze komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nagyrésze komoly kapcsolatot keres? Igaz az hogy a lányok nem szívesen növelik a pertnereik számát?

Figyelt kérdés
Fura mert én az ellenkezőjét tapasztalom. Szerintem kevés lány akar komoly kapcsolatot.
2021. dec. 20. 22:20
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk a másik oldalról meg ez olyan, hogy legtöbb csávónál elég nagy minusz, ha szexkapcsolatozgat a lány. Szóval innentől meg még nehezebb az egész, vagy hazudni kell akkor meg mi értelme egy komoly kapcsolatnak ha hazudik az ember. Szoval lányoknak sem egyszerű.
2021. dec. 21. 07:29
 12/22 anonim ***** válasza:

Ez baromság ..

Szakértőnk elemzői véleménye :

https://www.youtube.com/watch?v=TjCwhqMCGJ4

2021. dec. 21. 09:42
 13/22 anonim ***** válasza:
#11: Na ezt a baromságot nem tudom honnan szedted. Max az ilyen vallásos vagy sikertelen kis inceleket zavar, ha egy nő szexel. Normális férfiaktól én ilyet még soha nem hallottam, pedig volt pár kapcsolatom is és több haverom is van, meg beszélek más férfiakkal is. Kajak még soha nem hallottam ilyet, csak attól aki vallásos vagy nagyon szerencsétlen volt és ő maga nem nagyon tidott csajozni, emiatt persze kevesebb nővel is szexelt. De ők egyáltalán nem a többség.
2021. dec. 21. 10:33
 14/22 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj ha szexkapcsolatban van a nő valakivel amíg szingli? Nőként nekünk nem jár a szexualitás vagy mi? :D Nekem például volt egy négy éves kapcsolatom, utána eltelt 8 hónap mire belementem egy szexkapcsolatba, mert hiányzott az együttlét. Szerelmes lett belém a másik fél így vége lett a dolognak, majd megint eltelt 8 hónap mire találtam olyan férfit akivel szívesen vagyok együtt mert szimpatikus és jó kapcsolatunk van, de egyikünk se akar elköteleződni egymás felé. Most ettől kevesebbnek kellene éreznem magam? Jelenleg nem szeretnék randizni vagy ismerkedni, viszont egy jó szex hiányzik, és van egy fix férfi aki azon túl hogy nagyon jó barátom még szívesen is van benne a dologban ilyen kondíciók mellett. Mi ezzel a baj?

Ha valakinek férfiként ez fáj, hogy a másik saját akaratából kivel és mikor és mennyi ideig volt együtt, milyen minőségben, azzal kapásból nem is érdemes ismerkedni mert valami nagy baj van a toronyban.

A legutóbbi nagy szerelmem saját bevallása szerint kb 30 nővel volt előttem, és egy pillanatig se éreztem hogy ettől kevesebb lenne a szememben vagy hogy emiatt ne akarnék vele lenni.

2021. dec. 21. 11:36
 15/22 anonim ***** válasza:
#13 aki lát esélyt, hogy szexeljen veled nyilván nem fogja ezt mondani. De tényleg azt gondolod, hogy nem vonzóbb egy olyan nő, aki a szexet szerelmi kapcsolatban éli meg, mint csak úgy lefekszik valakivel, ha épp olyanja van, hogy meghúzzák? Ha választhatna egy csávó, hogy az egyik vagy a másik lányal akar tartósat, akkor szerinted azt mondja, hogy mindegy? De persze a rendes prostiknak is szokott férje lenni, de attól még ez nem vonzó alapból szerintem. Hacsak nem szexelni akar az ember valakivel, mert akkor ez előnyös, hogy a másik kapható csak szexre.
2021. dec. 21. 12:17
 16/22 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem, azért van aki azt gondolja, hogy számít:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

2021. dec. 21. 18:28
 17/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom valakinek miért fáj az, hogy felnőtt emberek saját akaratukból megfelelő kommunikáció mellett belemennek abba, hogy csak a szexualitás öröme miatt legyenek együtt. Őszintén nem értem. Ha valaki evekig szingli akkor meg így járt gondolom. :D Persze úgy könnyű ha az embernek nincsenek nagy igényei a másik felé egy szerelmi kapcsolatban, de amúgy közel se ilyen egyszerű párt találni.

Olyan embert viszont akivel van egy normális baráti viszony és élvezzük egymás társaságát, olyat könnyebb keresni, csak abból leginkább nem lesz szerelem. Ez nem azt jelenti, hogy orrba-szájba váltogatja az ember a partnereit..

2021. dec. 21. 22:48
 18/22 anonim ***** válasza:
#17 nem mondtam, hogy fáj, csak írtam ezt a dolgot és ti meg írtátok, hogy ez nem így van és akit érdekel ez az incel. és ez elég falsnak tűnt és ezért írtam ki egy szavazást, mert érdekelt.
2021. dec. 21. 22:55
 19/22 anonim ***** válasza:
#15: Kiemeltem, hogy nem csak olyanok mondták ezt, akik meg akartak dugnni, de látom nincs megfelelő agykapacitásod felfogni, amiket olvasol. Nem tudok már erre mit mondani. Attól hogy te sikertelen vagy a nőknél és kevés lánnyal (vagy egyáltalán nem) tudtál még szexelni, nem jelenti azt, hogy a férfiak többsége ilyen. Én úgyis annak fogok hinni, amit én látok és tapasztalok. Nem fogok sírni, hogy te pl nem akarnál velem ismerkedni, mert van másik 100 pasi aki igen.
2021. dec. 21. 23:26
 20/22 anonim ***** válasza:
#19 én is ismerkednék veled. szex erejéig. ahogy a másik 100 is.
2021. dec. 21. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!