Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A lányok nagyrésze komoly...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok nagyrésze komoly kapcsolatot keres? Igaz az hogy a lányok nem szívesen növelik a pertnereik számát?

Figyelt kérdés
Fura mert én az ellenkezőjét tapasztalom. Szerintem kevés lány akar komoly kapcsolatot.
2021. dec. 20. 22:20
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
54%

Én sem ezt tapasztalom, nagyon nem

21f

2021. dec. 20. 22:25
 2/22 anonim ***** válasza:
84%
Nagyrészük pedig sztem komolyat akar.
2021. dec. 20. 22:30
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy a pasik, úgy á csajok sem tudják, hogy mit akarnak. A férfiak és nők tudják már, hogy mit akarnak. Ez szerintem nem nemtől függ.

Én sosem voltam büszke rá egy kudarc után, hogy megint bővült a partnereim listája. De ez én vagyok.

2021. dec. 20. 22:31
 4/22 anonim ***** válasza:
76%
nagyon kevés aki nem komolyat akar. és ők is csak rövidebb időszakokra.
2021. dec. 20. 22:32
 5/22 anonim ***** válasza:
62%
Eltaláltad :) ez még nem jelenti azt, hogy nem csábulnak el időnként ha nagyon a kísértés, de ahhoz már ott kell lenni a szeren. Még a kimondott szexpartner keresőn is kötetlen-laza jellegű dolgot keresnek nem pedig alkalmi kufircot. Kivétel erősíti a szabályt (lemész egy swingerbe - na ott nem kapcsolatot keresnek, sőt idegesíti őket ha egy pasi azt túlgondolja a storyt).
2021. dec. 20. 22:41
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
#5 csak swingerbe a nők 0.001%-a jár.
2021. dec. 20. 22:57
 7/22 anonim ***** válasza:
74%
Hiába keres az ember lánya komolyat, erre érdemes pasit találni nem könnyű. Egy párkapcsolat sokrétű, sok ponton félre mehet. Nameg ha valaki csak élni akar, kötöttségek nélkül, az miért baj?
2021. dec. 20. 23:08
 8/22 anonim ***** válasza:
Szeretnek mindenféle férfit kipróbálni.
2021. dec. 21. 00:07
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én komoly kapcsolatot szeretnék, ennek ellenére 1,5 éve vagyok szingli. Voltam nem egy randin, a nagyrésze felejthető volt, akivel meg nem, ott a másik fél nem akart semmit.

De nyilván ennyi idő után vagyok a szexre és intimitásra, így inkább barátság extrákkal kapcsolatban vagyok, mert nem tudnék romantikus értelemben gondolni arra akivel vagyok.

De ez nem azt jelenti, hogy ne adnék esélyt komoly kapcsolatnak ha megismerték valakit. Eleve egy normális szexkapcsolatban le vannak fixalva bizonyos szabályok, mint pl ha az egyik fél talál valakit akkor vége az egésznek.

2021. dec. 21. 00:20
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálam ez úgy néz ki, hogy komolyat szeretnék, de arra nagyon nehéz férfit találni. Szóval ha évekig szingli vagyok, nehéz nem szexelni. Emiatt pedig voltak szexpartnereim. Ha valaki ezt kívülről megnézi, azt szűri le belőle, hogy jaj nekem nem kell semmi komoly, falom a pasikat. Közben meg nem ez a helyzet. Szeretnék párt, de tényleg komolyan ismerkedem és tudom milyen férfit szeretnék. Nem kell csak azért kapcsolat, hogy legyen valaki. Várok arra, aki normális és akivel lehetne hosszabb távon tervezni. Addig meg néha adok esélyt szexkapcsolatnak is.
2021. dec. 21. 02:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!