Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szép lányok azért nem akarnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szép lányok azért nem akarnak komoly kapcsolatot mert élvezik hogy sok fiúnak bejönnek és nem akarnak leállni egy fiúval?

Figyelt kérdés
Vagy mi az oka?
2021. dec. 20. 09:51
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
A szép lányoknak is van komoly kapcsolata.
2021. dec. 20. 09:54
 2/9 anonim ***** válasza:
65%
A szép lányoknak van mibe válogatni, és ezt élvezik. Illetve várják a lehető legtökéletesebb pasit, mert megtehetik.
2021. dec. 20. 09:57
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Van kapcsolatuk, csak fűvel fával csalják a palijukat.
2021. dec. 20. 10:01
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Nekem például sokan nehezen hiszik el, hogy éve stabil kapcsolatom van és a buliban sokan akarnak nyomulni...
2021. dec. 20. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
@napinyafi
2021. dec. 20. 10:29
 6/9 anonim ***** válasza:
22%

Nekem modell srácként megmondom őszintén néha bennem van, hogy valamilyen szinten "elpazarolnám" a külsőm adottságait ha csak egy emberrel leszek további életemben. Szóval biztos lányoknál is van ilyen

21F

2021. dec. 20. 10:33
 7/9 anonim ***** válasza:
81%
Napi rinyálós poszt arról, hogy te csúnya vagy és nyomorék, és a szép nők tehetnek arról, hogy szar az életed mert nem akarnak veled összejönni. Köszönjük! :)
2021. dec. 20. 10:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha van felhozatal, van miben válogatni. Az már más kérdés hogy megpróbálja megtalálni élete párját, és ezért vált bizonyos időszakonként. Vagy, a második opció, hogy nagyon is él vele és laza kapcsolatokra használja. Én ezért nem nagyon csípem a 9, 10 pontos csajokat, 99 % a tisztában is van a helyzettel.
2021. dec. 20. 10:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem voltak alkalmi partnereim is, de mindig a párkapcsolatot preferáltam. Jelenleg meg már szinte nem is ismerkedek másképp, csak komolyra. Az a gond, hogy nagyon nehéz párt találni mindenkinek, minden nőnek, a szebbeknek meg főleg. Emellett meg évekig szex nélkül kéne lenni, ami szintén nehéz. Szóval ha vannak ilyenkor alkalmik, amiatt tűnhet úgy egy kívülállónak, hogy az adott lány nem akar komolyat.
2021. dec. 20. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!