Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Milyen érzés, hogy lóg a pénisz?
Esküszöm nem kamu vagy troll kérdés:D lány vagyok, olvasgattam a kérdéseket meg a kommenteket és valaki írt valamit, ami miatt ez felvetődőtt bennem.
Nyilván a nememből adódóan nem tudom átérezni és mivel elegedett vagyok azzal hogy nő vagyok, nem is akarom, de azért kíváncsi vagyok.
Érzitek hogy "lóg le"? Fizikailag milyen érzés? Nem érzitek hogy néha "útban van"?
Bocsi amúgy a hülye kérdésért, fáradt vagyok, privatot nem kérek köszi.
Hát, akinek vérpénisze van (mint pl nekem, és elv. a többségnek), akkor nyugalmi állapotban nem túl nagy, és szépen, kényelmesen elfér, a zacsikra támaszkodva.
Merevedésnél? Kisssé bizyereg, és érezni, hogy meg van duzzadva.
Ja és persze követeli, hogy elégítsék ki! :D
Ha meztelenül vagyok, és csak lóg, akkor nem érezni. Viszont ha mozog az ember, vagy megy meztelenül, akkor ahogy himbálózik, az már érződik.
Főleg a heregolyók, ha lötyögnek, azt lehet érezni. Kb. olyasmit érezni, hogy a zacskóban lötyög valami.
Alsónaciban persze semmit nem lehet.
Ha feláll akkor azzal együtt izgalomban is vagyunk, tehát belső bizsergés is van, nemcsak magát a péniszt érezzük.
Gatyában csak akkor érzem ha valami hozzáér. Mondjuk oldalt a combom vagy én kézzel. Lógó farokkal futást nem próbáltam, de a himbálózás miatt ütődne jobbra balra a zacsim szóval egy idő után azért fájna.
A merevedést gatyában először úgy érzem meg, hogy a vége elkezdi nyomni a gatyát. Általában a hasam fele ilyenkor pólón keresztül "felfordítom" és akkor már fél álló helyzetben felfele nyomódik a hasamnak. Onnantól merevedhet ahogy akar mert nem nyom semmit. Ha viszont nem fordítom fel akkor elég kellemetlenül nyomja kifele az alsó ruházatot. Magát a merevedést egyébként nem érezni. Amikor nagyon hirtelen akar akkor ilyen 1 másodpercig egy bizsergést lehet érezni. Kicsit olyan mint a zsibbadásos bizsergés csak ez nem kellemetlen hanem csak érzed, hogy van. Majd ez még párszor ismétlődik miközben áll fel. Ha nagyon ágaskodik az nekem például kellemetlen. Olyan érzés mintha szét akarna durranni. (Kicsit szoktam is félni nehogy valahol tényleg elkezdjen vérezni.)
Én pl ezeket a divatos szűk feszülő alsógatyákat nem is hordom, marha kényelmeten és egészségtelen is, összeszorítja a dolgokat tenyérnyi helyre aztán meg fáj, zsibbad
régimódi lengős alsógatyát hordok, úgyhogy az én szerszámom kedvére lóghat egész nap és ráadásul kva jó érzés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!