Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak! Milyen érzés, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Milyen érzés, hogy lóg a pénisz?

Figyelt kérdés

Esküszöm nem kamu vagy troll kérdés:D lány vagyok, olvasgattam a kérdéseket meg a kommenteket és valaki írt valamit, ami miatt ez felvetődőtt bennem.

Nyilván a nememből adódóan nem tudom átérezni és mivel elegedett vagyok azzal hogy nő vagyok, nem is akarom, de azért kíváncsi vagyok.

Érzitek hogy "lóg le"? Fizikailag milyen érzés? Nem érzitek hogy néha "útban van"?

Bocsi amúgy a hülye kérdésért, fáradt vagyok, privatot nem kérek köszi.

2021. dec. 20. 17:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
89%
Milyen érzés hogy lóg a karod?
2021. dec. 20. 17:04
 2/16 anonim ***** válasza:
87%
Ahogy az #1-es írja milyen érzés hogy lóg a füled, érzed, útban van? Nincs útban de ha tökönrúgnak, vagy bevered valamibe, vagy ha nem hordasz alsót és odacsíped cipzárral véletlenül azt biz' megérzed 😂
2021. dec. 20. 17:10
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Semmi különös, napközben nem igazán érezni ha átlag méretű, néha megigazítod kicsit aztán annyi. Amikor viszont látsz egy jó csajt vagy olyanról beszélsz ami izgató akkor elkezd a vér belevándorolni és elkezd húzni lefele. Majd ha rendesen feláll akkor szorítja a nadrágot mert előre akar nézni.
2021. dec. 20. 17:12
 4/16 anonim ***** válasza:
60%
Nekem lankadtan átlagnál nagyobb méretű így gyakran van hogy elmozdul kényelmetlen tud lenni egy feszesebb nadrágban. Merevedéskor pedig nekem is szorítja a nadrág és szolidan meg kell igazítanom hogy elférjen
2021. dec. 20. 17:14
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Alapvetően nem érzek onnan semmit. Úgy, mint a karom, észlelem, hogy van, de ennyi.
2021. dec. 20. 17:27
 6/16 anonim ***** válasza:
91%
Amikor lóg akkor nem kellemetlen.Inkább akkor amikor olyankor és olyan helyen áll fel ahol nem kéne.
2021. dec. 20. 17:27
 7/16 Lazy Lover ***** válasza:
60%
3 jól le írta a lényeget
2021. dec. 20. 17:29
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

Én ezt úgy képzelem, mint a csajoknál a mellek. Bár én meg nyilván csaj nem voltam soha, úgyhogy azt nem tudom pontosan, milyen érzés. :) De a lényeg, hogy általában véve nem zavaró egyáltalán, hogy ott van, a nap túlnyomó részében lényegében észre sem veszed. Ha mondjuk meztelenül elkezdesz futni, akkor valóban himbálózik eléggé, de akkor szerintem nektek is. Ruhában viszont semmi extra, az alsógatya tartja kényelmesen egy helyben. Mint nálatok a melltartó. Vagy mondjuk ágyban fekve van esetleg olyan, hogy egy-egy fordulásnál beszorul, és meg kell igazítani kicsit. De ez is hasonló lehet nálatok szerintem, ha hasra fordultok. Pláne azoknak, akik nagyobb melleik vannak. :)

Most ugye kifejezetten csak a lankadt, lógó állapotról beszéltem végig, mert a kérdés is erre vonatkozott, ha jól értettem. Amikor elkezd merevedni és felállni, az persze már más szituáció meg más érzés teljesen. ;)

2021. dec. 20. 17:33
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
Semmi extra, fel sem tűnik, gatyában meg amúgy sem lóg.
2021. dec. 20. 17:41
 10/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a (meglepően) értelmes válaszokat!:D

És ha pl egy fordulásnál "beszorul" akkor az fáj, kellemetlen? Vagy olyan mint, amikor pl elfekszed a karod?

Amúgy ha jól értem akkor fizikailag fel se tűnik nektek, hogy ott van.

És merevedés közben milyen érzés? Nem arra gondolok hogy szex közben, meg nem arra amikor valaki hozzáér. Hanem hogy fizikailag hogyan írnátok le a merevedés érzését.

2021. dec. 20. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!