Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Észre vettétek azt ti is hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Észre vettétek azt ti is hogy a lányok általában azokat a fiúkat szertik akik bunkóak velük, meg akik nem is szeretik a lány lelkét csak a testét?

Figyelt kérdés

Egy olyan fiú aki rendes és szeretni akarnak egy lányt őket kb semmibe veszik.

Volt egyszer hogy egy lánnyal kicsit bukóbb, lekezelőbb voltam és egyből felcsillant a szeme. De komolyan. Nem értem a lányokat:DDD

Vagy tényleg az a jó ha csak megdugni akarja az ember? Aztán vagy lesz belőle több vagy nem?

2021. dec. 20. 13:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Érdekes, nekem csak rendes párjaim voltak akik szerettek...
2021. dec. 20. 13:51
 2/12 anonim ***** válasza:
68%
tinilányoknál meg néhány hetes kapcsolatnál lehet :D de hosszútávon és normális lányoknál biztos nem így van
2021. dec. 20. 14:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem azért veszik semmibe, mert rendes, és szeretni tud. Hanem azért, mert nincs kiforrott, erős személyesége. Hanem önbizalomhiányos, céltalan, stb.

A bunkó srácoknak valamivel nagyobb önbizalmuk van, ami tart addig, amíg emberükre nem akadnak. Aztán ők is mennek a levesbe.

2021. dec. 20. 14:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Remélem a Jézuska önbizalmat és heréket hoz neked karácsonyra, mert komolyan mondom, hogy legszívesebben pofán vernélek a tök egyforma kérdéseid után. Egy 6 éves kislány nem nyafog ennyit, mint te!
2021. dec. 20. 14:19
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Baromságokat beszélsz! Levetíted az összes nőre a frusztrációdat, amit valószínűleg egyetlen csajjal éltél át.
2021. dec. 20. 14:20
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

ÁLLJ MÁR LE KÖNYÖRGÖM!

Szimplán nyomorék vagy, azért nincs csajod. És közöd nincs a rendes srácokhoz.

2021. dec. 20. 14:35
 7/12 anonim ***** válasza:
78%

Mert osztonosen az alfahimre van szukseguk es ez a stilus kozelebb all.

Az mas kerdes hogy manapsag az esz es ertelem mar elorebb helyezi a nok prioritasait altalaban es nem az oszton hatartozza meg a parvalasztast, de egy kis belso vivodast mindig is okozni fog bennuk, plusz attol fuggoen h mire kell a pasi, kulonbozo mertekben erosodik bennuk ez fel.

Nyilvan alkalmi meg szexpartner keresesnel nem azz nezik hogy egy pasi milyen ugyes matekbol es hogy mernokkent dolgozik.....stb

2021. dec. 20. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:
77%

#7: Ja mert szerinted aki magabiztos, extrovertált típus, sikeres az életben és tud kommunikálni a nőkkel, az nem lehet okos vagy mi?

Téged se az eszedért szoktak szeretni a csajok.

2021. dec. 20. 14:53
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a csaj típus akire te gondolsz, veled lelkizik kicsit aminek örülsz. A pasija meg úgy megrakja hogy csak úgy füstöl. Miért érné meg neki lecserélni rád, aki így is megteszed amit akar?
2021. dec. 20. 15:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Figyusz, kérdező.. Te pont olyan vagy most, mint én 2 évvel ezelőtt kB. Engem hatalmas frusztráció ért sokszor, okoltam a nőket.. Magamat vedtem, bennük kerestem a hibát, holott nekem is volt hova fejlődni kommunikáció, és kiallas/önbizalom teren. Érdekes, amióta van barátnőm, azóta meg sem fordulnak bennem ezek a régi gondolatok,hogy beskatulyaznam őket, hogy "jaaa persze, biztos csak a bunkók kellenek nekik.." őszintén szólva az én környezetemben kevés csaj van, aki kifejezetten a bunkó pasikhoz vonzodnanak,.. De attól még az onbizalomhianyos nyomi stílus sem lesz befuto.
2021. dec. 20. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!