Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak közetek olyan nők, akiknek a párját az izgatja, ha megcsalják őket és ezért eljátszák szóban, hogy valóban megtörtént még ha őket nem is izgatja?
Figyelt kérdés
Na ez jó kacifántos lett. Szóval van a férfi, akit izgat, hogyha megcsalják. És van a nő, akit ez nem izgat, de a férfi kedvéért belemegy ilyen szerepjátékba. Tudtok tippet adni, hogy milyenkor mi izgatja a férfit?2021. dec. 19. 19:53
11/13 anonim válasza:
En igy voltam a baratnommel.
O sem akarta, azt mondta, aztan megtette a hatam mogott… pedig legalisan megtehette volna. Mar nem vagyunk egyutt.
Viszont sokszor mondott torteneteket, h hogyan dugatja majd meg magat elottem mas ferfiakkal. Akinek nagyobb van, akit erez, aki sokksl jobban ki tudja elegiteni, mint en a kis farkammsl. Es ezt vegig kell neznem, nem erhetek hozza kozben. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Hú, hát ez egy kicsit erős azért
2021. dec. 20. 09:08
13/13 kisördög1 válasza:
Vannak akiket ez izgat, kitalálnak sztorikat és szex közben vagy épp előjátékként előadják egymásnak. Van benne némi izgalom és játszani bármit lehet.
Ha titeket ez izgat akkor hajrá, meglátod rád is hatással lesz, nem csak a párodra!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!