Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ez mennyire komolyan vehető?
Ha egy férfi aki pár alkalom erejéig a szeretőm volt, majd egyszercsak megszakadt a beszélgetés, kapcsolat. De megkeres, azt mondván ezidő alatt is sokszor az eszébe jutottam és azóta epekedik egy újabb alkalomért.
Mennyire vehető komolyan ez a fajta vágyakozás, ezekszerint különleges volt velem lenni vagy egyszerűen csak duma és ha nincs más jó leszek én is?
Ne legyél naiv. Nyilván a 2. opció az oka. Kérdés hogy te akarsz e szamár lenni és megalázni magad.
Ha olyan rohadt különleges lettél volna neki, nem engedett volna el és foggal körömmel ragaszkodik. Most csak kanos és gondolom akiket kinézett, visszautasították, így gondolta hátha te vagy olyan naiv hogy megdughat
Elutaztam, tehát ragaszkodni felesleges lett volna. Nem tudtunk volna találkozni, meg elutasító is voltam.
Részemről ez csak játék...de mivel elég büszke típus vagyok. Ezért számít, hogy ő most konkrétan hülyének néz...aki bármikor ugrik ha ő feltűnik vagy valóban keresi a közös játékélmény lehetőségét.
Nem kívánok naiv lenni.
Kell neki a szex.kivancsi belemesz e.
Ennyire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!