Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért nincsen komolyan vehető...

Miért nincsen komolyan vehető ellenzék Magyarországon?

Figyelt kérdés
A miniszterelnök jelöltek inkább valami showműsorba illenének szereplőnek, mint egy ország vezetőjének. Az egyik egyfolytában azt fényképezgeti, hogy mit eszik, a másik már fűt fát megígért, hogy így fejleszt úgy fejleszt, semmi sem lett belőle, de az újabb pozíció azért már kellene neki. A harmadik szerintem még munkahelyet sem látott, amikor szakmai kérdésekben megszólal lefordul az ember a székről, olyanokat mond. A másiknak már az egész családja leszerepelt vagy kétszer is, de állandóan visszatér valami újabb őrültséggel.
2021. szept. 26. 14:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Mert nincs olyan, hogy 'ellenzek' ... nalunk csak ellenkezes van!
2021. szept. 26. 14:33
 2/12 anonim ***** válasza:
14%
Mert nincs igény jobbra. Ki kell mondani, ennyire igénytelenek az ellenzékiek (tisztelet a kivételnek)
2021. szept. 26. 14:35
 3/12 anonim ***** válasza:
17%
Ellenzeknek ugyan abba az iranyba kellene haladni mint az eppen regnalo kormany, hiszen a magyar nep a fontos ... ellenben az ellenzek allandoan szembe megy a kormannyal, pedig az elet ettol meg ugyan abban az iranyba halad, csak ok probaljak akadalyozni mert azt hiszok az ellenzeknek ellenkezni es gancsoskodni kell. Ezert nem gyoznek mar harom valasztos ota es most sem fognak!!!
2021. szept. 26. 14:39
 4/12 anonim ***** válasza:
32%

Egy komolyan vehető ellenzéki vezető senkinek sem hiányzik. A fidesznek kockázat, mert egy fideszhez mérhető párt komoly veszélyt jelentene a hatalmára a jelenlegi ellenzékkel szemben.

Az ellenzéki pártok esetében még nagyobb probléma lenne, hiszen tőlük vinné el a szavazókat a választáson.

Kevesebb szavazó = kevesebb mandátum = kevesebb párttámogatás.

Aki itt változást akar annak először gyurcsányt kell legyőznie.

2021. szept. 26. 14:42
 5/12 anonim ***** válasza:
77%

Az első jól írja. Nem ellenzék, hanem ellenkezés. Nekem Márki-Zay épp ezért szimpatikus, mert benne nem az ellenkezés van, nem az van, hanem értelmes alternatívát vázol fel, anélkül, hogy közben hadonászna, hogy mindent eltöröl és visszacsinál, mert minden szar. Főleg, mivel nem minden szar.

Csak a baj az, hogy ő mögötte ugyanazok a barmok fognak állni, MSZP, DK meg a többi idióta.

A másik meg az, hogy hogy a szarba vegyem komolyan azt az ellenzéket, aki szövetkezik Ferike pártjával, meg Ferike feleségét elfogadja miniszterelnöknek, ha úgy van? Ferinek is a politika szemétdombján lenne már rég a helye, nem a parlamentben, meg nem a kormányban. Igen, tudom, nem ő személyesen lesz, csak a felesége, ami csak a hülyék szerint nem gond.

2021. szept. 26. 14:45
 6/12 anonim ***** válasza:
15%
A Mi Hazánk egy teljesen komolyan vehető ellenzéki párt. És meg lehet kövezni, de a Magyar Munkáspárt is az. Az más kérdés, hogy az embereknek ilyen szarra van igényük, mint az Összefogás vagy a Fidesz, krumplira meg zacskós gulyáslevesre.
2021. szept. 26. 14:45
 7/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem szabad, hogy gyozzon az ellenzek ... hiaba allnak ossze akarhanyan! Ez nem valami sport ... ez az emberek eleterol es a mindennapjairol szol! Kpmp;yan mondom ... pedig pont leszarom a politikat!

En csibesz gyerek vagyok, a BTK szerint bunozo :) Nekem tok mindegy ki kormanyoz, a hatosag igy is ugy is uldoz ... tehat talan elhiheto, hogy partatlan vagyok :)

Sosem szavaztam mert tolem fuggetlen a politika, de ha ma a fejemhez szoritananak egy pisztolyt es kotelezo lenne valahova behuzni az X-et ... oszinten megvallva ... a Fideszre huznam :)

2021. szept. 26. 14:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Persze mert ott is bűnöző az összes.

2021. szept. 26. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Tok mindegy 8-as ... nem rosszabbak nalam ... de en a Fideszre nyomnam (nem fogom, mert nem szoktam sorban allni) :)))
2021. szept. 26. 14:54
 10/12 anonim ***** válasza:
0%
Olyan szep pillanat, mikor nehany szellemi hadvezer a fotelbol csipszet zabalva, kobanyaival a kezeben, a sztarban sztarral a hatterben megmondja miert nem ellenzek az ellenzek, es hogy milyen iranyba kellene haladnia, ahol persze az irany a fidesz. Szerencse, hogy ilyen felelos, tajekozott emberek alkotnak velemenyt mindenfele felsobbrenduseg erzet nelkul. Az kene meg, hogy holmi diplomas ertelmisegi jogaszok vagy kozgazdaszok romboljak le a kormany nagy nehezen felepitett politikai didalivet.
2021. szept. 26. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!