Miért nincsen komolyan vehető ellenzék Magyarországon?
Egy komolyan vehető ellenzéki vezető senkinek sem hiányzik. A fidesznek kockázat, mert egy fideszhez mérhető párt komoly veszélyt jelentene a hatalmára a jelenlegi ellenzékkel szemben.
Az ellenzéki pártok esetében még nagyobb probléma lenne, hiszen tőlük vinné el a szavazókat a választáson.
Kevesebb szavazó = kevesebb mandátum = kevesebb párttámogatás.
Aki itt változást akar annak először gyurcsányt kell legyőznie.
Az első jól írja. Nem ellenzék, hanem ellenkezés. Nekem Márki-Zay épp ezért szimpatikus, mert benne nem az ellenkezés van, nem az van, hanem értelmes alternatívát vázol fel, anélkül, hogy közben hadonászna, hogy mindent eltöröl és visszacsinál, mert minden szar. Főleg, mivel nem minden szar.
Csak a baj az, hogy ő mögötte ugyanazok a barmok fognak állni, MSZP, DK meg a többi idióta.
A másik meg az, hogy hogy a szarba vegyem komolyan azt az ellenzéket, aki szövetkezik Ferike pártjával, meg Ferike feleségét elfogadja miniszterelnöknek, ha úgy van? Ferinek is a politika szemétdombján lenne már rég a helye, nem a parlamentben, meg nem a kormányban. Igen, tudom, nem ő személyesen lesz, csak a felesége, ami csak a hülyék szerint nem gond.
Nem szabad, hogy gyozzon az ellenzek ... hiaba allnak ossze akarhanyan! Ez nem valami sport ... ez az emberek eleterol es a mindennapjairol szol! Kpmp;yan mondom ... pedig pont leszarom a politikat!
En csibesz gyerek vagyok, a BTK szerint bunozo :) Nekem tok mindegy ki kormanyoz, a hatosag igy is ugy is uldoz ... tehat talan elhiheto, hogy partatlan vagyok :)
Sosem szavaztam mert tolem fuggetlen a politika, de ha ma a fejemhez szoritananak egy pisztolyt es kotelezo lenne valahova behuzni az X-et ... oszinten megvallva ... a Fideszre huznam :)
Persze mert ott is bűnöző az összes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!