Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem a férjem legjobb barátjával? 24/N
Nem is tudom miért írom ki ezt… de jólesik kiírni magamból.
Szóval a férjem kamionos és 2 hétig nincs itthon. A legjobb barátja egy hétre “hozzánk költözött”, mert felújítják a házát, a fürdőszoba használhatatlan volt meg a konyha is így. Ma reggel ment vissza.
Szóval kettesben voltunk egy hetet. Én szabin vagyok, ki kellett vennem a bent maradtakat.
Így egész nap együtt voltunk. Elmentünk karácsonyi vásárban, főztünk együtt stb.
Aztán egyik este egy vodka társaságában filmeztünk és elaludtam vele a kanapén. Éjjel arra keltem, hogy öleli a derekamat.
Kellemetlenül éreztem magam és bementem a hálóba. Nem beszéltünk reggel róla, gondoltam álmában tudatalatt ölelt meg.
Másnap este elmentünk borozni, és kicsit spiccesen értünk haza, pedig alig ittunk valamit. Otthon kibontottunk még egy üveggel, közben nekiálltam vacsorát főzni. Viszont tönkrement a sütő, nem melegített abszolút, csak a belső világítás kapcsolt be. Így abban maradtunk, hogy a húst befóliázom és beteszem a hűtőbe, reggel meg felhívom a szervizt mert még garis.
Pizzát rendeltünk. Amíg vártuk, elkezdtünk nézni egy horror filmet. Nem igazán nèztük, inkább beszélgettünk meg boroztunk. Megjött a pizza is, minden tök normálisan zajlott.
Aztán előkerült egy üveg vodka… Pedig én nem nagyon szoktam inni. Megint elaludtam mellette a kanapén, viszont hamar felkeltem arra, hogy simogatja a derekam. Odafordultam és megcsókolt. Annyira iszonyatosan jó illata volt és olyan finoman ért hozzám, hogy megőrültem. És megtörtént…
Ma reggel hazaért a férjem is, átment megnézni a barátja lakását. Semmit sem vett észre az egészből.
El akarom mondani neki. Szeretem, ő az életem, bármilyen hülyén is hangzik. Én ezt nem akartam. Tudom, nem kényszerített rá senki. De itt a karácsony, nem akarok balhét most. De átverni sem akarom. A barátja is el akarja mondani, ő is szarul érzi magát de megmondtam, hogy én szeretném tisztázni vele.
Mit csináljak? Mikor mondjam el és hogyan? Félek, hogy vége a házasságunknak. Nem hibáztatnám érte, és tudom milyen undorító vagyok, nem kell mondanotok.
Épp a verekedéstől félek. A férjem magas, kicsit sportosabb alkat, régen kondizott. Még mindig lejár néha. Kevés ideig boxolt is még tini korában.
A barátja is magas, de vékonyabb alkat. Ha a férjem behúz neki, tuti korházba küldi.
Nem agresszív, nem olyannak ismerem. Remélem nem csinál bajt, nagyon féltem. Bízom benne, hogy nem oda ment, de semmi más ötletem nincs 😭
Hazajönni tuti hazajön. A ház jórészt az övé, itt van minden cucca stb
"Még a karácsonyát is elbasztad"
Ja, méghozzá SZÓ SZERINT.
"Nem agresszív, nem olyannak ismerem. Remélem nem csinál bajt, nagyon féltem."
Ilyenből is két féle ember van. Az egyik, aki általában nem agresszív, de ha kiborul nála a bili, akkor kő kövön nem marad utána. A másik, aki ilyenkor is megörzi a hidegvérét és ugyanolyan higgadtan vet véget a kapcsolatnak. Reméljük a férjed az utóbbi.
"Hazajönni tuti hazajön. A ház jórészt az övé, itt van minden cucca stb"
Akkor kezdj el albérletet keresni, mert a helyedben nem lenne pofám igényt tartani bármire is a válás során.
Nyilván ha válásra kerül a sor, akkor nem tartok igényt semmire. Csak ami az enyém, de az nem sok. Ő épített fel mindent. Azért ment kamionozni is, hogy beépítsük a ház tetőterét, mert gyereket szeretnénk. Próbálkozunk is egy ideje, de nem sikerül. Emiatt én nagyon ki vagyok borulva, ő pedig mindig vigasztalt, hogy meglesz az a baba, csak a tökéletesnek idő kell 😭😭😭
De most mindennek vége. Nem fog megbocsátani, érzem. És nem hibáztathatom érte.
Csak nagyon aggódom, hogy hülyeséget csinál vagy balesete lett vagy akàrmi 😭😭😭😭
Bármit is hisztek én nagyon szeretem 😭😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!