Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lefeküdtem a férjem legjobb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lefeküdtem a férjem legjobb barátjával? 24/N

Figyelt kérdés

Nem is tudom miért írom ki ezt… de jólesik kiírni magamból.

Szóval a férjem kamionos és 2 hétig nincs itthon. A legjobb barátja egy hétre “hozzánk költözött”, mert felújítják a házát, a fürdőszoba használhatatlan volt meg a konyha is így. Ma reggel ment vissza.

Szóval kettesben voltunk egy hetet. Én szabin vagyok, ki kellett vennem a bent maradtakat.

Így egész nap együtt voltunk. Elmentünk karácsonyi vásárban, főztünk együtt stb.

Aztán egyik este egy vodka társaságában filmeztünk és elaludtam vele a kanapén. Éjjel arra keltem, hogy öleli a derekamat.

Kellemetlenül éreztem magam és bementem a hálóba. Nem beszéltünk reggel róla, gondoltam álmában tudatalatt ölelt meg.

Másnap este elmentünk borozni, és kicsit spiccesen értünk haza, pedig alig ittunk valamit. Otthon kibontottunk még egy üveggel, közben nekiálltam vacsorát főzni. Viszont tönkrement a sütő, nem melegített abszolút, csak a belső világítás kapcsolt be. Így abban maradtunk, hogy a húst befóliázom és beteszem a hűtőbe, reggel meg felhívom a szervizt mert még garis.

Pizzát rendeltünk. Amíg vártuk, elkezdtünk nézni egy horror filmet. Nem igazán nèztük, inkább beszélgettünk meg boroztunk. Megjött a pizza is, minden tök normálisan zajlott.

Aztán előkerült egy üveg vodka… Pedig én nem nagyon szoktam inni. Megint elaludtam mellette a kanapén, viszont hamar felkeltem arra, hogy simogatja a derekam. Odafordultam és megcsókolt. Annyira iszonyatosan jó illata volt és olyan finoman ért hozzám, hogy megőrültem. És megtörtént…

Ma reggel hazaért a férjem is, átment megnézni a barátja lakását. Semmit sem vett észre az egészből.

El akarom mondani neki. Szeretem, ő az életem, bármilyen hülyén is hangzik. Én ezt nem akartam. Tudom, nem kényszerített rá senki. De itt a karácsony, nem akarok balhét most. De átverni sem akarom. A barátja is el akarja mondani, ő is szarul érzi magát de megmondtam, hogy én szeretném tisztázni vele.

Mit csináljak? Mikor mondjam el és hogyan? Félek, hogy vége a házasságunknak. Nem hibáztatnám érte, és tudom milyen undorító vagyok, nem kell mondanotok.

2021. dec. 19. 11:33
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/104 anonim ***** válasza:
97%

"Felállt, felhúzta a kabátját és elment. Nem tudom hova"

Szerintem elment "megköszönni" a dolgokat a havernak. Nyugi, te is sorra kerülsz. Szerintem jobb, ha csomagolsz.

Ha valóban igaz a történet, akkor a férjed tőled EZERSZER jobb nőt érdemel. A kamionozás nem egy leányálom. A férjed dolgozik, mint a gép, elfogadja, hogy ritkán lát cserébe, hogy jó megélhetést biztosítson. Segít a haverjának is, mikor szüksége van rá, mikor hazajön, akkor is a házat díszíti, hogy minél hangulatosabb karácsony legyen, erre te annyira tiszteled szegényt, hogy bepiálva szétteszed a lábad a havernak...

Ha van esze a csávónak, akkor válási papírokat kapsz tőle karácsonyra.

Volt szerencsém hűtlen nőhöz. Szerencsére nem volt még a feleségem, bár már terveztem a gyűrűt. Még épp időben kiderült, hogy rendszeresen összejárt az egyik haverommal, direkt mindig úgy időzítve, hogy akkor találkozzanak, mikor én dolgozok. Aztán mikor kiderült, a csaj hebegett, hogy bocsássak meg. Repült a nő és a haver is. Onnantól, hogy mással kikezdett, a bizalmam örökre elveszett a nőben.

2021. dec. 19. 13:05
 32/104 anonim ***** válasza:
31%
Azért a kamionosokat se kell félteni, nemhiába van annyi kva az utak mellett
2021. dec. 19. 13:06
 33/104 anonim ***** válasza:
33%
Ilyen az amikor állandóan berug az ember, azt se tudja kinek teszi szét a lábát.
2021. dec. 19. 13:07
 34/104 anonim ***** válasza:
95%
Nem minden kamionos kurvázik. Sőt, szerintem a többségük nem. Az útszélinek csak az aljanép áll meg.
2021. dec. 19. 13:08
 35/104 anonim ***** válasza:
80%
32. Ahol a csajok vannak az útszélén ott a kamion nem tud megállni.
2021. dec. 19. 13:09
 36/104 anonim ***** válasza:
89%
Akkor menj ki az ócsai úthoz nézd meg hol állnak a kamionok félig az árokban a kanyarban(!)
2021. dec. 19. 13:10
 37/104 anonim ***** válasza:
94%
Havernak legalább szóltál, hogy készüljön? Mert most tuti odament a férjed, hogy agyonverje
2021. dec. 19. 13:11
 38/104 anonim ***** válasza:
39%
Faszt szereted! Ha így lenne,nem engedtél volna. Tudod ....csak egy pillanat van,amikor engedhetsz vagy ellenállhatsz. Elszúrtad...és ribi vagy. Remélem elválik tőled
2021. dec. 19. 13:17
 39/104 anonim ***** válasza:
29%

Minden olyan nő mint te és a hozzád hasonlóak elveszik a kedvemet a párkapcsolattól, a házasságról nem is beszélve.

Egy valamit remélek, remélem lesz annyi a félrekefélő partneredben, hogy miután beleverték a fejét a betonba, nem fog egyből a rendőrségre futni.

Illetve benned is legyen annyi, hogy mindenről önként lemondasz, és nem fogsz a bíróságon harcolni olyan dolgokért, amit a férjed teremtett elő valószínűleg, és te mégis a sajátodnak érzed.

2021. dec. 19. 13:19
 40/104 anonim ***** válasza:
73%
Nem mindenki úgy adja ki a dühét hogy ordibál vagy csapkod, lehet azért ment el mert levegőre volt szüksége de ha többé nem tér vissza azon se csodálkozz
2021. dec. 19. 13:20
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!