Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek akkor is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek akkor is erekciótok lesz a barátnőtök érintésének a hatására, ha amúgy nem gondoltok közben a szexre?

Figyelt kérdés
Most ilyen ölelkezésre/összebújásra gondolok, amikor azért huzamosabb ideig és nagyobb felületen valósul meg az érintkezés.

2021. dec. 19. 04:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Jó, és ha van időtök valamivel huzamosabb ideig bújni, akkor mi történik? Egyből arra gondolsz, hogy de jó lenne most magadévá tenni a nőt?

Szerintem azt már magában a kérdésben is elég világossá tettem, hogy nem vállkocogtatásra gondolok, meg nem is a kapkodva adott szájrapuszira reggeli elköszönéskor.

2021. dec. 23. 04:18
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Na jolvan.Ragozgassuk akkor a kérdest.

Huzamosabban összebújni.

Ez szituációtól függ.

Megint csak azt mondom,"ha nem jut eszedbe a szex"-mert ezt irtad a kérdésben,akkor nem.

Számos olyan szituació lehet,hogy összebújnak emberek,de hiányzik a hangulat.Pldául ha meg akarod vigasztalni,miután bukta a vizsgát,meghalt egy hozzátartozó,zaklatott mert az apja korházba került,elvesztette a munkáját..

Ilyenkor a legutolsó dolog a szex,és eszedbe se jut.Nem fog felállni.

Egyébként valószínű,hogy akkor sem ,ha hulla fáradt vagy és mondjuk akkor ölelget.

Aztán az is egyénfüggő,hogy mit vált ki az ölelés,hol símogat meg.En pldául a hátamon nagyon érzékeny vagyok.Vagy a combomon.

Nem arra értem h alámnyulkál,hanem végigsímit ott.Dehat ennek mar inkabb szexuális töltete lesz és nem ugyanaz,mint amikor a nyakaba borulsz valakinek.

Szval sokfele lehet egy ölelés és nem lehet egyértelmű csak igen vagy csak nem a válasz.

2021. dec. 23. 04:46
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
ez szerintem is tökre így van, mint ahogy #12-es írta. nekem egy kicsit túlzónak tűnik, ahogy egyesek bizonygatni próbálják, hogy náluk minden helyzetben merevedés van a legkisebb testi kontaktustól is
2021. dec. 23. 13:04
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!