Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek akkor is erekciótok lesz a barátnőtök érintésének a hatására, ha amúgy nem gondoltok közben a szexre?
Jó, és ha van időtök valamivel huzamosabb ideig bújni, akkor mi történik? Egyből arra gondolsz, hogy de jó lenne most magadévá tenni a nőt?
Szerintem azt már magában a kérdésben is elég világossá tettem, hogy nem vállkocogtatásra gondolok, meg nem is a kapkodva adott szájrapuszira reggeli elköszönéskor.
Na jolvan.Ragozgassuk akkor a kérdest.
Huzamosabban összebújni.
Ez szituációtól függ.
Megint csak azt mondom,"ha nem jut eszedbe a szex"-mert ezt irtad a kérdésben,akkor nem.
Számos olyan szituació lehet,hogy összebújnak emberek,de hiányzik a hangulat.Pldául ha meg akarod vigasztalni,miután bukta a vizsgát,meghalt egy hozzátartozó,zaklatott mert az apja korházba került,elvesztette a munkáját..
Ilyenkor a legutolsó dolog a szex,és eszedbe se jut.Nem fog felállni.
Egyébként valószínű,hogy akkor sem ,ha hulla fáradt vagy és mondjuk akkor ölelget.
Aztán az is egyénfüggő,hogy mit vált ki az ölelés,hol símogat meg.En pldául a hátamon nagyon érzékeny vagyok.Vagy a combomon.
Nem arra értem h alámnyulkál,hanem végigsímit ott.Dehat ennek mar inkabb szexuális töltete lesz és nem ugyanaz,mint amikor a nyakaba borulsz valakinek.
Szval sokfele lehet egy ölelés és nem lehet egyértelmű csak igen vagy csak nem a válasz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!