Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek akkor is erekciótok lesz a barátnőtök érintésének a hatására, ha amúgy nem gondoltok közben a szexre?
Ha megérinti a vállamat, hogy lépjek arrébb, mert be akar menni a gardrobba, attól nem áll föl. Ha tenyerével a herezacskómat érinti meg fogmosáskor, hátulról, akkor feláll. De az utóbbi esetben azonnal arra gondolok, hogy szeretne valamit.
Most akkor mit válaszoljak?
"Férfiak, nektek akkor is erekciótok lesz a barátnőtök érintésének a hatására, ha amúgy nem gondoltok közben a szexre?"
Ha egy nap ennyiszer lenne merevedésem, kb. semmit nem tudnék csinálni. Szerintem ez csak egymást nagyon ritkán megérintő pároknál elegendő inger, vagy ha az embert épp elég kiéhezett hangulatban éri az a bizonyos érintés.
Hát pldául vágtam a fát és izzadtam, karomkodtam mert elég vizes volt.A fűrész meg xar.A balta nyele kitörte a markom.+A szétvert ék fejéről lepattant egy fémrepesz és a kezemet kivérezte.Dél fele odajött megérintett,hogy kész az ebéd.
Jól esett!
Nekem nem állt fel a farkam,viszont kva éhes voltam!
Nem.Ha nem gondolsz a szexre,akkor mitől allna?Szerinted?
Pld reggel mikor rohansz pakolsz,öltözöl,totál máshol vagy már fejben.Megölelitek egymást vagy egy szájrapuszit ad,attól nem fogok alló f..al kimenni az autóig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!