Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, nektek akkor is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nektek akkor is erekciótok lesz a barátnőtök érintésének a hatására, ha amúgy nem gondoltok közben a szexre?

Figyelt kérdés
Most ilyen ölelkezésre/összebújásra gondolok, amikor azért huzamosabb ideig és nagyobb felületen valósul meg az érintkezés.

2021. dec. 19. 04:44
A kérdező szavazást indított:
Igen, automatikusan áll fel, nem kell hozzá szexuális jellegű dologról fantáziálnom.
Nem "magától" áll fel, hanem a szexre gondolás hatására.
Eleve nem szokott felállni ilyen gyenge inger hatására.
27 szavazat
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
77%

Ha megérinti a vállamat, hogy lépjek arrébb, mert be akar menni a gardrobba, attól nem áll föl. Ha tenyerével a herezacskómat érinti meg fogmosáskor, hátulról, akkor feláll. De az utóbbi esetben azonnal arra gondolok, hogy szeretne valamit.

Most akkor mit válaszoljak?

2021. dec. 19. 07:22
 2/13 anonim ***** válasza:
83%
Nekem eleg a pasimat megolelnem es felall neki, pedig nem vagyunk friss kapcsolatban
2021. dec. 19. 07:40
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem nehezen áll fel, de igen, fizikai inger is elég, nem a gondolattól áll fel. És hosszas összebújástól és ölelkezéstől merevedik azért.
2021. dec. 19. 08:17
 4/13 anonim ***** válasza:

"Férfiak, nektek akkor is erekciótok lesz a barátnőtök érintésének a hatására, ha amúgy nem gondoltok közben a szexre?"

Ha egy nap ennyiszer lenne merevedésem, kb. semmit nem tudnék csinálni. Szerintem ez csak egymást nagyon ritkán megérintő pároknál elegendő inger, vagy ha az embert épp elég kiéhezett hangulatban éri az a bizonyos érintés.

2021. dec. 19. 12:01
 5/13 anonim ***** válasza:
78%

Hát pldául vágtam a fát és izzadtam, karomkodtam mert elég vizes volt.A fűrész meg xar.A balta nyele kitörte a markom.+A szétvert ék fejéről lepattant egy fémrepesz és a kezemet kivérezte.Dél fele odajött megérintett,hogy kész az ebéd.

Jól esett!

Nekem nem állt fel a farkam,viszont kva éhes voltam!

2021. dec. 19. 12:36
 6/13 anonim ***** válasza:
Régen elég volt, ha telefonon felhívott ,máris "bepörögtem" .
2021. dec. 20. 15:20
 7/13 Senior Séf ***** válasza:
Na, ácsi! Férfiakról beszélünk vagy fiúkról? 20 év alatt a párzó legyek látványa is erekciót okoz, 40 fölött meg csak akkor áll a bré, amikor valóban szükség van rá.
2021. dec. 22. 18:55
 8/13 A kérdező kommentje:
És 20 és 40 között mi van?
2021. dec. 22. 19:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Pasim 32, megolelem, all mint a covek
2021. dec. 22. 19:18
 10/13 anonim ***** válasza:
24%

Nem.Ha nem gondolsz a szexre,akkor mitől allna?Szerinted?

Pld reggel mikor rohansz pakolsz,öltözöl,totál máshol vagy már fejben.Megölelitek egymást vagy egy szájrapuszit ad,attól nem fogok alló f..al kimenni az autóig.

2021. dec. 23. 03:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!