Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúm már nagyon szeretne kinyalni,én is szeretném.Csak
az a baj,hogy nagyon pattanásos a puncim és a popsim
körül.Ezt nagyon szégyelem,hogy készítsem erre fel?
Talán alsóneműt kéne váltanod. Valószínűleg allergiás vagy arra az anyagra, amiből a bugyid készül.
2021. dec. 18. 20:42
Ha szőrtelenítés miatt ilyen, akkor nem jól csinálod. Jó borotvahab, minőségi borotva, esetleg nyugtató krém (csak kívülre, a bőrre). És jó méretű és minőségű bugyi.
2021. dec. 18. 20:47
így egyenesbe megmondod, hogy van ez a problémád és ez téged zavar és nem tudod, hogy őt is zavarja e, de nem szeretnéd, hogy a közös örömszerzést ez kizárja.
szóval beszélj.
kuka semmiképp ne legyél.
2021. dec. 18. 20:51
Akkor nem jól szőrtelenítesz. Próbáld meg gyantáztatni. Nekem attól nincs ilyen problémám, szép sima.
2021. dec. 18. 20:56
Üzenném itt a nagy tanács osztogatóknsk, hogy nem biztos, hogy a szőrtelenítéssel van a gond. Tiniknél simán előfordul ilyesmi ettől függetlenül is. Még nekem is aki gyantázza és 10 évey tapasztalatom van benne, simán kipattog a bőr.
Volt egy barátnőm, akinek pl ételallergia miatt volt ilyen a feneke meg más helyen is a bőre.
Nem ez volt a kérdése, hanem hogy mit csináljon.
Én is a #3-as véleményét osztom. Szerintem mond meg nyugodtan neki egy nyugis pillanatban, hogy emiatt feszengsz és nem tudod hogy őt zavarná-e.
Mellesleg szerintem nem fogja. Főleg ha normális srác és kedvel/szeret téged:)
2021. dec. 18. 21:22
Habár férfi vagyok de talán tudok tanáccsal szolgálni. Az ilyen problémára van még egy lehetséges magyarázat, ha simán rövidre vágod (nem hinném ,hogy barátodat zavarná) és mégis előjön későbbiekben a probléma akkor valószínű ,hogy az alsóneműd nem szellőzik eléggé és a bőröd erősebb faggyútermelése a probléma forrása. Olyan munkakörben dolgozom ahol olajpárás lehet a levegő és korábbi munkahelyemen ahol nyáron vagy 40 fok is lehetett a rendszeres tisztálkodás ellenére is tele voltam pattanással ,ott ahol korábban soha. Később ahol már volt légelszívás és nem volt olajos a bőröm és a meleg illetve szellőzés is rendben volt a probléma is megszűnt.
2021. dec. 18. 21:40
Nem a popsid nyalja, hanem "kicsit" arrébb. Egyébként meg fogadd meg a fent leírtak tanácsát, hátha segít. A pasid meg ha húzza a száját, akkor nem szeret igazán. Akit szeretünk azt úgy fogadjuk el ahogy van - az aknék egy adott területen ideiglenes állapot. Mond meg neki, hogy neked van és ez téged zavar, ezért azt kérded csináljátok sötétben problem solved.
2021. dec. 18. 21:47
Gyantázás...
Évek óta gyantáztatom magam mindenhol.Van hogy kipattog a bőröm utána,de pár óra múlva a nyugtató olajtól - amit a kozmetikus rátesz- teljesen babapopsi simasagú lesz. :))
2021. dec. 18. 21:56
Vágd le hajvágóval, aztán mondd meg neki, hogy neked szőrös és passz ez van :D
2021. dec. 18. 22:00
9-esnek igaza van, hátha még be is indítja, hogy te nem csupasz vagy. Sok pasi örülne, ha szőrös barátnője lenne (ha kérésre sem növeszti meg). Lehet hogy ezzel még azt is előidézed, hogy minden nap nyalni akarna :D
2021. dec. 19. 07:08
További kérdések: