Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Mondtam a pasimnak, hogy szexet akarok, erre közölte, hogy ő meg emészt...
Sajnálom ezt a szerencsétlen pasit.
Gondolom szerinted akkor az egy jó dolog, ha odamegyek egy helyes pasihoz az utcán, hogy SZIA DUGNI AKAROK!. Mert akkor végre nem utalgattam meg jeleket adtam, hanem megmondtam egyenesen mit akarok, nem?
Ritka agyatlan ember vagy te. De kísérleti alanynak jó lennél, hogy az agyi diszfunkciókat és a kóros intelligenciaszintedet kitanulmányozzák.
Pedig pont ebben az állapotban lenne épp aktuális egy anális szex.
Menne is a pukika, xarika, ami nagy megkönnyebülést okozna:).
Ostoba vagy, önfejű, és egoista.
Ha a pasid menne oda hozzád, hogy dugni AKAR, nyilván fel lennél háborodva…
Ha nem ismered az emberi test működését, a türelmet, a megértést, akkor tök fölösleges veled vitatkozni. Csak fújjad a saját hülyeségedet! Nehogy meghallgass valaki mást, még tapadna rád egy kis értelem.
Vigyél neki egy nagy pohár CUKORMENTES, ám szénsavas italt. Legjobb a Zéró Coca.
Attól gyorsabban lelohad a bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!