Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gyakran színleltek orgazmust?
Igen, én is azt tapasztalom, amit a kilences. Itt is pl a négyes meg a hetes válasz tök cuki, de egyben szemlélteti is a problémát. Rengeteg-rengeteg nőnek NINCS hüvelyi orgazmusa. Ez nem azt jelenti, hogy nincs kedvük a szexhez, vagy szarul csinálja a partnerük, hanem azt, hogy nem tudnak úgy elmenni és pont. Fejre is állhat a párjuk, akkor sem fognak tudni. És ez előbb-utóbb el fogja kezdeni sérteni a férfi büszkeségét (pont azért, mert nem találkozott még ezzel a jelenséggel, hiszen mindenki inkább színlel). Én is tapasztalom, hogy sokkal konfliktusmentesebb színleli, mint megértetni velük, hogy attól még, hogy csak csikló úton mentem el, nem volt rossz a szex, élveztem, király volt, csak épp nekem ez nem megy így.
És rengeteg nő színlel. Beszélgetek férfi haverokkal, mindegyik dicsekszik, hogy az ő csajának tegnap 4 orgazmusa volt szex közben a másik rákontrázik, hogy az övének meg 5. Hát persze :D (nem azt mondom, hogy nincs ilyen, de baromi ritka)
Ez egy ördögi kör, mert a csávó azt látja, hogy tőle minden nő elmegy, ezért nem hiszi el, hogy igazából ez egy viszonylag ritka dolog, mire a csaj inkább megjátsza, hogy ne ő tűnjön selejtesnek. Aztán szakítanak, és kezdődik elölről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!