Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz férfiak, hogyan bírjátok? 21F
Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 22:33
1/8 anonim válasza:
Nehezen. Már szeretném nagyon elveszíteni a barátnőmmel.
2/8 anonim válasza:
Amíg az voltam nehezen bírtam, állandóan frusztrált, de picsogós kérdések kiírása helyett addig próbálkoztam folyamatosan újabb és újabb csajoknál amíg "össze nem jött" és meg nem tanultam csajozni.
3/8 anonim válasza:
Könnyen. Esélytelen, hogy valaha is legyen barátnőm, így felesleges ezzel foglalkoznom.
4/8 anonim válasza:
Nehéz, mert az igazival akarom az elsőt
Lány most is lehetne több
5/8 anonim válasza:
Valaki letölti a Tindert matematikai alapon egyszer össze kell, hogy jöjjön
6/8 anonim válasza:
szüzesség túlértékelt. Én nagyon féltem és megválogattam, hogy kivel akarom elveszíteni és szerencsémre jött a szerelem. Viszont a röhej az volt, hogy összejöttem párommal, még semmi sem történt csókon kívül, de egy házibuliban egy csodaszép másik lány rám mászott. Majdnem vele veszítettem el és nem a párommal, de amikor vonaglottunk egymás mellett és a cicijét fogdostam, rájöttem, hogy inkább a párommal szeretném elveszíteni. Nem bánom meg, mert lehet ha vele lefekszek, akkor máshogy alakul a kapcsolatom, mert kiderül vagy valami, viszont jó pár év után rájöttem, hogy túl van értékelve a szex. És sajnos egy 22-es csapdája, mert minél jobban kívánod, annál nehezebb összehozni. Ha úgy mész el csajozni, hogy nem érdekel mi lesz, csak jól akarod érezni magad és ha csak beszélgetés lesz, már annak is nagyon nagyon örülsz, sokkkkkkal nagyobb eséllyel fogsz dugni, mint amikor az a célod.
7/8 anonim válasza:
Állítólag már kezdek becsavarodni, de nem adom fel, mert lehet, hogy ez a cél. :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
8/8 anonim válasza:
A hatos nagy igazságot írt le a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!