Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/Férfiak! Mennyi ideig bírjátok kb?
Nem ritka, hogy 30 percnél tovább bírom az aktust. Van, hogy közben meg kell állni, de nem szeretem ilyen sokáig elnyújtani, mert lezsibbad a makkom, elérzéketlenedik a péniszem. Utána már oráltól is nehezen megyek el, ha átesek a bizonyos holtponton.
Alapvetően ha megvan a motiváció, szerintem a legtöbb pasi képes lenne bevárni a nőt.
De ha nem élvezem, nem jó a szex, a csaj meg reménytelen, akkor elengedem a dolgot hamarabb.
Változó.
Általában tudom befolyásolni, hogy mikor menjek el. Lehet akár fél óra is, bár ennek nem sok értelme van. Szinte senki sem igényli... 😃
4-es, ilyen velem is volt, még kb. 20 éves koromban. Szegény barátnőm próbálkozott mindenhogyan. 2-szer feküdtünk le egymással, nekem nem volt orgazmusom. Mire eljött volna a harmadik alkalom, sajnos dobott (valami kamu szöveggel).
Ez a teljesítési "kényszer" miatt van. De ez még mindig a jobbik eset ahhoz képest, hogy pl a stressz miatt lekókadsz.
Kérdező!
Tudom nem illik viszzakérdezni, de megteszem.
Számodra mennyi idő igény lenne arra, hogy a fiú ne élvezzem el?
Mert ha, egy, fiú és bocs, hogy így fogalmazok, ki van éhezve, akkor ne csodálkozz, hogy 5 perc elélvez.
Ha meg az együttlét előtt pár órával kielégíti magát, akkor meg már az nem lesz ugyanolyan a számára.
Szóval egy fiúnak több igénye van a kielégülésre mint egy lánynak.
Ez személyes és másokkal való beszélgetések tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!