Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnéztem a jolanyokos oldalra, de nem ertem: azoknak a nőknek komolyan fizet valaki?
Figyelt kérdés
A pasiknak már ennyire mindegy? Sokkal jobb nőket meg randira sem hívnak a való életben.2021. dec. 15. 22:34
21/25 anonim válasza:
A legtöbb nő tényleg igénytelen, primkó fejű, taszító külsejű pcsa az oldalon. Volt, hogy nagy szexhiányban rendszeresen nézegettem a kínálatot, több száz nő közül alig egypár volt, aki tetszett, olyan viszont egy se volt soha, aki kifejezetten "hú ez de rohadtul kellene" szinten nagyon tetszett volna, úgyhogy a végén részben emiatt nem is éltem soha a szolgáltatással.
Amúgy persze nem kell meglepődni rajta, ha egy prosti kiélt és közönséges. Mi más lenne?
22/25 anonim válasza:
Amúgy beszamolok.com-on sokkal több az igényes, szép csaj.
23/25 anonim válasza:
22.-re.
Beszamolok...sajnos pokolian retusáltak, és "kivilágosított" sok kép.
Ráadásul sok a túl jó csaj, azaz szerintem kamuk a képek.
24/25 anonim válasza:
#23 Nekem nincsenek ilyen tapasztalataim. Akivel onnan találkoztam, az legalább olyan jól nézett ki élőben, mint képeken. Mondjuk meg szoktam nézni magukat a beszámolókat is, mielőtt egy új lányhoz elmegyek.
25/25 Dzsoki válasza:
Igen,fizetünk.Egyébként,hol tudnánk ezt megbeszélni? Keresek tíz lányt és mond meg,hogy mitől nem szexik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!