Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnéztem a jolanyokos oldalra, de nem ertem: azoknak a
nőknek komolyan fizet valaki?
Én nem tudom.. De igazából már elég rég voltam nővel, de a szexért nem tudnék fizetni..
26f
2021. dec. 16. 00:34
Nyilván némileg el van túlozva, de manapság sajnos amelyik nem kér direktben pénzt az meg olyan finnyás hogy lehetetlen megugrani egy átlag feletti pasinak is. vagy tényleg nem jó csaj.
2021. dec. 16. 00:52
#12: Ja hát a tipikus mindent akartok, de úgy, hogy nektek ne kelljen smemit adni mentalitàssal mit vártok?:D Egy nő már akkor is finnyás nektek, ha elvárja, hogy normálisan kommunikáljon egy férfi és hogy figyelmes legyen. Ti azt akarjátok, hogy fullos bomba csajok röpüljenek a faszotokra egy 'szia megbasználak' odaböfögésre. Ha kicsit is normálisnak kéne lenni, az már túl sok energiabefektetés meg a csajnak irreális elvárásai vannak:DDD viccesek vagytok. Érdekes az én haverjaim nem néznek ki jól, nem pénzesek, de humorosak, kedvesek és simán felszednek csajokat. De biztos nektek van igazatok😂
2021. dec. 16. 01:11
Rosszlányokon olyan bűn jó nők is vannak, mint a szupermodellek. Nagyrészük Pesten, ott éri meg nekik. Vidékre tényleg a csúnyák maradnak. Szerintem a kérdező egy hölgy, aki így akarja az egóját turbózni.
2021. dec. 16. 05:03
Tényleg ilyen a többség, de vannak fent nagyon jó nők is. Na meg ha egy férfi nem jóképű és magas, akkor más helyzetben még az ilyen nők is elutasítják.
2021. dec. 16. 08:06
Ha dugni akarsz, és nem kínlódni, pofáraesni, időt pazarolni randikon, akkor százszor jobb a prosti, és még nem is nyávog mindenért.
2021. dec. 16. 08:18
#13 én már durván lejjebb adtam az igényeimből.
Nem várom el hogy a csaj sziporkázóan jófej legyen, vagy okos, elég ha tudja mikor kell csendben maradni, és mikor kell kérdezni ha valamit nem tud. De azért fogjon meg kisugárzással, szexualitással (igenbazzdmeg fontos része egy párkapcsolatnak hogy felálljon tőle, különben csak szimpla haverság)..
Cserében azthiszem elég értelmes, intelligens vagyok, és az a fajta pasas aki BÁRMIT megjavít ha kell, fúrok-faragok-vágok-hegesztek.
Ja hogy cserébe nem úgy nézek ki mint az instán pöffeszkedő séróbáró egybites konditermi statiszták... és nem hajtom se a gazdagságot, se a luxust, se az ezzel való kérkedést. Nem vagyok piperkőc, és jah, igen, néha egy egész napos szerelés után dzsuvás marad a körmöm alatt.. úgyhogy én élből kitaszított vagyok azoknak a nőknek a szemében általában, akik egy fokkal jobban néznek ki mint egy leejtett főttkrumpli. :D :D :D
2021. dec. 16. 10:06
Én nőként belátom, van pár jó nő. De a hetero férfi kategória, na az egy igazi vicc. Kíváncsiságból néztem meg, amúgy se fizetnék szexért, de ilyen mennyiségű vissza taszító, ronda péniszű pasit...
2021. dec. 16. 14:06
19/25 A kérdező kommentje:
Találtam kb 2 jó nőt. De a nagy átlag katasztrófa. Külön vicc mikor a c.lányok kiírják, hogy ők roma uriembert nem várnak 😂
Mondjuk ez szerintem érthető. Ők ismerik legjobban a saját fajtájukat.
2021. dec. 16. 15:02
Kapcsolódó kérdések: