Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Felnéztem a jolanyokos oldalra...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnéztem a jolanyokos oldalra, de nem ertem: azoknak a nőknek komolyan fizet valaki?

Figyelt kérdés
A pasiknak már ennyire mindegy? Sokkal jobb nőket meg randira sem hívnak a való életben.

2021. dec. 15. 22:34
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
40%
Te egy ilyen nő vagy, akit nem hívnak randira?
2021. dec. 15. 22:35
 2/25 anonim ***** válasza:
Te fiú vagy lány vagy?
2021. dec. 15. 22:42
 3/25 anonim ***** válasza:
51%
Igen szerintem is csúnyák, nagyon elkeseredett embernek kell lenni ahhoz hogy azokért 20ezreket fizessenek
2021. dec. 15. 22:42
 4/25 anonim ***** válasza:
83%
5+ éve jók voltak ott a csajok. Azóta egy pöcegödör lett, mióta tele lett C csajokkal. :(
2021. dec. 15. 22:45
 5/25 anonim ***** válasza:
34%

Én is ránéztem kíváncsiságból egyszer, de nagyon meglepődtem a színvonalon. Mármint oké nem vártam sokat, de na:D borzasztó ami ott van, nem is értem ki az aki ilyen nőknek fizet. Nagyon alja putris embernek kell lenni ahhoz. És igaz, a valóságban náluk sokkal jobb csajok szex nélkül vannak:D vicces.

(nem, én nem vagyok baszatlan és a külsőm is bőven átlagon felüli, de szemem az nekem is van)

2021. dec. 15. 23:14
 6/25 anonim ***** válasza:
26%

5.

Szerintem ez, hogy sokkal jobb csajok szex nélkül vannak, ez nagy hazugság. Ha valaki kicsit is vállalható csaj és nem kibírhatatlan a természete, az könnyen talál magának párt hosszabb/rövidebb távra.

2021. dec. 15. 23:55
 7/25 anonim ***** válasza:
41%

Az a helyzet hogy igen, fizetnek.

aki meg ezeknél jobb nő, az is pénzt kér csak százezreket manapság. :D

Már évek óta nincs olyan hogy selejtesnél jobb nő ingyen.

2021. dec. 16. 00:15
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Nah, ma is talultam valamit. Selejtes vagyok mert ingyen dugok🥲 rip
2021. dec. 16. 00:19
 9/25 anonim ***** válasza:

8.

Hát gondolom a pároddal. :) Nem akárkivel, aki rád ír pm-et. XD

2021. dec. 16. 00:20
 10/25 anonim ***** válasza:
76%
Senki se dug mindenkivel, aki ráír. A 7es azt mondta, hogy nem létezik olyan nő, aki ingyen dug és ne lenne selejtes. Magyarul mindenki aki alkalmi szexben benne van, az ronda. Nekem volt pár partnerem az elmúlt években, sose kértem pénzt. Ezek szerint pedig selejtes vagyok.
2021. dec. 16. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!