Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eddig csak barátnőim voltam, ismét beregisztráltam tinderre, és úgy alakult hogy leszopott egy srác. Volt rajtam zokni, akkor oké ez így?
Figyelt kérdés
tinderen nőnek regelt be az illető, és csak húzkodtam jobbra mindent, és rámírt hogy csak leszopna, aztán mindenki megy a dolgára.
mondom 1 éve nem szoptak le, és a női meg a férfi száj ugyan olyan, úgyhogy belementem a dologba.
De mondtam neki hogy no homo, zokni marad.
Így akkor rendben vagyok még?
2021. dec. 15. 12:36
1/10 anonim válasza:
A lábadon maradt vagy ráhúztad a farkadra? Előbbi esetben van egy rossz hírem...
2/10 anonim válasza:
Természetesen, ha mondtad, hogy NO HOMO, akkor az olyan, mintha csaj csinálta volna!
[Nyílván nem. De én pl nem idegeskednék rajta.]
3/10 anonim válasza:
Most mi is a kérdésed bro'? Hogy meleg vagy-e? Nem vagy az - de hetero sem, biszex vagy ez van, fogadd el magad.
4/10 anonim válasza:
Mi ezzel a gond? En rendszeresen szopatnam a sracot
6/10 anonim válasza:
Most akkor te következel és te fogod őt .... XD
7/10 A kérdező kommentje:
csak kicsit furcsa és szoktalan érzés van most bennem, meg mert hogy ilyen könnyen megtörtént
2021. dec. 15. 14:32
8/10 anonim válasza:
Üdvözöllek a biszexuálisok világában!
10/10 anonim válasza:
Ha egy igènyes sràc mondaná, hogy sz.pjam le, szerintem rá tudna venni engem is xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!