Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok ha szex előtt lekerül a zokni a pasiról és meglátnátok az óriási sas szerű körmeit ami alatt vastagon fekete kosz lenne?Elmenne a szextől a kedvetek vagy folytatnátok?
Figyelt kérdés
2021. jún. 23. 15:12
1/9 anonim válasza:
Elmenne, az igénytelenség 0-ra tudja csökkenteni a kedvet.
2/9 anonim válasza:
Hát, igen, jogos felvetés, és az a vicc, hogy ezek a dolgok simán előfordulhatnak, miközben a pöcse meg csupaszra van borotválva, mert hát ő igényes, és a fanszőrhiány az igényesség fokmérője.
3/9 anonim válasza:
2#-es te egy szőrös puncis nő vagy akit emiatt már bántott meg valami koszoskörmű?
4/9 anonim válasza:
Nem, én egy pasi vagyok, aki látja a férfitársai (higiéniai) igényességét.
5/9 anonim válasza:
A körmök sokat elárulnak. Azért ez nagyon alap, egyből elkapna az undor, fixen nem lenne szex. De kizártnak tartom, hogy aki ilyen igénytelen, az eljut velem az ágyig.
7/9 anonim válasza:
Engem vonz az ilyesmi, ha már savanyú lábszaggal párosul akkor nyalogatnám meg lerágnám a gombás körmeit.
8/9 anonim válasza:
Ha mellette sajtos ecetes illata is lenne neki, akkor szívesen kiszippantanám a köröm alól azt a koszt is:).
9/9 anonim válasza:
Mondanám neki hogy dugja a lábujját a seggembe, az megtisztítsa.
Jolánka, 95/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!